Γιώργος Μαζωνάκης: «Συζητούσαμε να κάνει guest εμφάνιση στο Αντώνιος και Κλεοπάτρα» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος, Ανδρέας Γεωργίου, ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας (14/9) στην εκπομπή «Studio στις 3» του ΣΚΑΪ και μίλησε για το πώς τον επηρέασε ο θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών.

Ερωτώμενος γιατί βιώνεται συλλογικό πένθος, όταν φεύγει ένας άνθρωπος τόσο γνωστός και στην ακμή του, ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε σχετικά με τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Για μένα είναι λογικό, γιατί πάντα τα τραγούδια και οι καλλιτέχνες, μας συνδέουν με συγκεκριμένη εποχή, αναμνήσεις, ίσως κάποιες σημαντικές σχέσεις, απώλειες».

«Εγώ, για παράδειγμα, τον Γιώργο τον έχω συνδέσει με όλα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Τελευταία, μάλιστα, είχαμε μία επαγγελματική επαφή, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, από την πρώτη στιγμή, είναι ότι ένιωσα οικειότητα και αυτό το χαρακτηριστικό χιούμορ που είχε, δηλαδή σαν να είχε ανάγκη στην οικειότητα» συνέχισε ο σκηνοθέτης, προτού αναφερθεί στην πρόταση που είχε κάνει στον γνωστό καλλιτέχνη.

«Αισθάνομαι λίγο άσχημα να το πω τώρα, αλλά συζητούσαμε με τον Γιώργο για να κάνει μία γκεστ εμφάνιση στο Αντώνιος και Κλεοπάτρα. Όχι ως Μαζωνάκης, ως ρόλος. Μας έφερε σε επαφη η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και είχε μιλήσει. Οπότε για εμάς ήταν πολύ σοκαριστικό» κατέληξε.

 
 
 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωτήρης Τσαφούλιας: Γιατί είπε «όχι» στο αμερικανικό ριμέικ του «Έτερος Εγώ» με τον Αλ Πατσίνο

It's Viral / Σωτήρης Τσαφούλιας: Γιατί είπε «όχι» στο αμερικανικό ριμέικ του «Έτερος Εγώ» με τον Αλ Πατσίνο

Ο σκηνοθέτης μίλησε για την τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Αλ Πατσίνο και εξήγησε ότι η διασκευή του σεναρίου ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε το σχέδιο από την πλευρά του
THE LIFO TEAM