On air ένταση μεταξύ Κυρανάκη και Παπακωστοπούλου: «Δεν θα δεχτώ προσβολές»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Facebook Twitter
Φωτογραφία: Facebook
0

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Κωνσταντίνου Κυρανάκη και της Κατερίνας Παπακωστοπούλου στον αέρα της εκπομπής «10 Παντού» του Open.

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο κομμάτι των μισθών και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πλειονότητα των πολιτών.

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου απευθυνόμενη στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, είπε: «Είστε πολύ νέος, δεν μπορεί να μην υπάρχουν φίλοι σας που να λένε ότι δεν βγαίνουν μέχρι τις 20 του μήνα. Έχει τύχει και σε εμάς να μην βγαίνουμε μέχρι τις 20 του μήνα. Δεν σας έχει τύχει και εσάς ποτέ;».

Ο έντονος διάλογος από το 18ο λεπτό και μετά:

Τότε ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-Κυρανάκης: Έχει τύχει και σε εσάς αυτό;

-Παπακωστοπούλου: Ναι, γιατί εγώ τι νομίζετε ότι παίρνω υπέρογκους μισθούς;

-Κυρανάκης: Ο μισθός σας αυξήθηκε από το 2019 μέχρι σήμερα ή όχι;

-Παπακωστοπούλου: Ο μισθός είναι ίδιος από όταν ήμουν ρεπόρτερ στο Star. Αυτό θα αναλύσουμε; Εργάζομαι 31 χρόνια, εάν δεν με βοηθούσε ο σύζυγος, δεν θα έβγαινα.

-Κυρανάκης: Αυξήθηκε; Άλλο ρωτάω.

-Παπακωστοπούπουλου: Δεν έχει φοβερή μεταβολή στα 30 χρόνια.

-Κυρανάκης: Όχι, στα 31 χρόνια. Από το 2019 μέχρι σήμερα αυξήθηκε ή μειώθηκε;

Παπακωστοπούλου: Από τότε που ήμουν 19 χρονών μέχρι σήμερα που είμαι 50;

-Κυρανάκης: Γιατί με πάτε στο παρελθόν;

Τότε, στη συζήτηση παρενέβη ο Νίκος Σταβελάκης, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους και τονίζοντας ότι η κουβέντα ξέφυγε από το θέμα και έγινε προσωπική.

-Παπακωστοπούλου: Ο κύριος Κυρανάκης την κάνει προσωπική και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Εάν σας αρέσει να προσβάλλετε γυναίκα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας ανταπαντήσω.

Κυρανάκης: Ποιος σας προσέβαλε; Με ρωτήσατε να σας απαντήσω για τον δικό μου κύκλο.

-Παπακωστοπούλου: Δεν θα δεχτώ προσβολές.

-Κυρανάκης: Ποια είναι η προσβολή;

-Παπακωστοπούλου: Δεν θα συζητήσουμε δημόσια τον μισθό μου. Είναι προσωπικό δεδομένο, δεν σας αφορά. Έκανα την ίδια ερώτηση στον κύριο Σκέρτσο και μου απάντησε με ευγένεια ότι και εκείνος έχει τύχει να ξεμείνει.

-Κυρανάκης: Μπορώ να καταλάβω ποια είναι η προσβολή ακριβώς;

-Παπακωστοπούλου: Δεν θα απολογηθώ για τον μισθό που παίρνω στον κύριο Κυρανάκη.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωτήρης Τσαφούλιας: Γιατί είπε «όχι» στο αμερικανικό ριμέικ του «Έτερος Εγώ» με τον Αλ Πατσίνο

It's Viral / Σωτήρης Τσαφούλιας: Γιατί είπε «όχι» στο αμερικανικό ριμέικ του «Έτερος Εγώ» με τον Αλ Πατσίνο

Ο σκηνοθέτης μίλησε για την τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Αλ Πατσίνο και εξήγησε ότι η διασκευή του σεναρίου ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε το σχέδιο από την πλευρά του
THE LIFO TEAM