Η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε αντιμέτωπη ληστεία το Σαββατοκύριακο, καθώς ένας άνδρας φέρεται να διέρρηξε την έπαυλη της στο Λος Άντζελες και στη συνέχεια πήρε για βόλτα το αυτοκίνητο ενός μέλους του προσωπικού της, λίγο πριν συλληφθεί.
Πηγές των αρχών δήλωσαν στο TMZ ότι ένας 27χρονος άνδρας εμφανίστηκε την Κυριακή το απόγευμα στην έπαυλη της Κιμ Καρντάσιαν στην περιοχή Χίντεν Χιλς, η οποία βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Έπειτα φέρεται να μπήκε στο εσωτερικό της παραβιάζοντας μία πόρτα. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η Κιμ Καρντάσιαν και τα παιδιά της δεν μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι όσο αυτό βρίσκεται υπό ανακαίνιση.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, ένας φύλακας ασφαλείας είδε τον άνδρα να παίρνει αντικείμενα από το σπίτι και να τα φορτώνει σε όχημα. Ο άνδρας φέρεται επίσης να μπήκε σε αυτοκίνητο που ανήκει σε μέλος του προσωπικού της Κιμ και το οδήγησε για λίγο στην περιοχή.
Ο φύλακας ασφαλείας αντιλήφθηκε τη διάρρηξη και κάλεσε την αστυνομία για να την καταγγείλει. Στη συνέχεια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, αστυνομικοί περικύκλωσαν το σπίτι της Κιμ και κατάφεραν να πιάσουν τον άνδρα, χωρίς να σημειωθεί κάποιο άλλο περιστατικό.
Κιμ Καρντάσιαν: Συνελήφθη ο δράστης
Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν τραυματίστηκε κανείς και ότι δεν βρέθηκαν όπλα στην κατοχή του υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία διάρρηξης.
Σχετικές πηγές από τον κύκλο της Κιμ Καρντάσιαν αναφέρουν ότι εκείνη και τα παιδιά της δεν μένουν αυτή την περίοδο στο ακίνητο, καθώς είναι υπό ανακαίνιση, καθώς τους τελευταίους μήνες μένουν σε ενοικιαζόμενο σπίτι.
Στο μεταξύ, πηγές από το περιβάλλον της Κιμ Καρντάσιαν αμφισβήτησαν ορισμένα σημεία της εκδοχής της αστυνομία γύρω από την υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι ο ύποπτος δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι και ότι τα προσωπικά αντικείμενα της Κιμ Καρντάσιαν δεν βρίσκονται στην οικία, αυτή την περίοδο.
Με πληροφορίες από TMZ