Ιβάν Σαββίδης: Συνάντησε από κοντά έπειτα από πέντε χρόνια τον Λουτσέσκου

Ιβάν Σαββίδης: Συνάντησε από κοντά έπειτα από πέντε χρόνια τον Λουτσέσκου Facebook Twitter
Ο Ιβάν Σαββίδης με τον Ραζβάν Λουτσέσκου / Φωτ: Χ / PAOKFC
0

Στην Ελλάδα βρίσκεται μετά από αρκετό καιρό ο Ιβάν Σαββίδης και το μεσημέρι της Τετάρτης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η συνάντηση με αντικείμενο θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ έλαβε χώρα στη Χαλκιδική. Η συγκεκριμένη συνάντηση, μάλιστα έδωσε τη δυνατότητα στον μεγαλομέτοχο  της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τα πει από κοντά και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Με τον Ρουμάνο προπονητή είχε να βρεθεί πέντε χρόνια.

Ακόμη στη συνάντηση έδωσαν βρέθηκαν ακόμη η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Χρήστος Καρυπίδης, ο Κυριάκος Κυριάκος και ο Κώστας Φωτιάδης.
 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΧΤΣΟΓΛΟΥ

It's Viral / Καλλιόπη Ταχτσόγλου: «Ο ρόλος της Μαρούσκας δεν μου έκλεισε πόρτες, αλλά μου ζητούσαν να κάνω τα ίδια πάλι»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ιδιαίτερα αγαπητό ρόλο της ελληνικής τηλεόρασης, που ενσάρκωσε η ίδια στη σειρά «Δύο Ξένοι», δηλώνοντας πως «θα το έκανε ξανά»
THE LIFO TEAM