Η Affidea στο ΔΕΗ myRewards Coupons

Η Affidea στο ΔΕΗ myRewards Coupons Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος Affidea, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, εντάσσεται στο ΔΕΗ myRewards Coupons, το πρόγραμμα επιβράβευσης της ΔΕΗ που εξασφαλίζει ειδικά για τους πελάτες της προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες μάρκες της αγοράς.

Με την ένταξη της Affidea στο ΔΕΗ myRewards Coupons, που βρίσκεται στην ψηφιακή πλατφόρμα myΔΕΗ, οι χρήστες της πλατφόρμας θα έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές, καθώς και σε εξειδικευμένα προγράμματα υγείας στα προηγμένα διαγνωστικά και δερματολογικά κέντρα του Ομίλου Affidea ανά την Ελλάδα.

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea είναι εξοπλισμένα με ιατρική τεχνολογία αιχμής και λειτουργούν σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, παρέχοντας εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου Affidea, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, Ιατρικής Αισθητικής και των Laser.

Με τα προνόμια υγείας του Ομίλου Affidea μπορούν να επωφεληθούν όλοι οι εγγεγραμμένοι στο myΔΕΗ - οικιακοί ή επαγγελματικοί χρήστες - και συγκεκριμένα, μπορούν να βρουν δωρεάν και να αποκτήσουν τα σχετικά κουπόνια στην ενότητα myRewards. Η εξαργύρωση των κουπονιών ΔΕΗ myRewards Coupons μπορεί να γίνει στα διαγνωστικά και δερματολογικά κέντρα του Ομίλου Affidea ανά την Ελλάδα, με τη χρήση του κωδικού που λαμβάνεται μέσω viber, sms ή email.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Coupons είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της ΔΕΗ που έχει τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο, με στόχο να βελτιώνει την εμπειρία του.

Η συνεργασία έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες υγείας των πελατών της ΔΕΗ προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και να υπενθυμίσει την αξία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα…«αυτοάγνωστα» αυτοάνοσα φλεγμονώδη δερματικά νοσήματα ΔΕΣ ΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Market news / Τα…«αυτοάγνωστα» αυτοάνοσα φλεγμονώδη δερματικά νοσήματα ΔΕΣ ΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της που διεξάγει η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία για τα Αυτοάνοσα – Φλεγμονώδη Δερματικά Νοσήματα, που αφορούν σημαντικό αριθμό συνανθρώπων μας.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς λανσάρει το νέο πρόγραμμα "Lidl Points": Περισσότερη εξοικονόμηση και μέγιστη ευελιξία

Market news / Η Lidl Ελλάς λανσάρει το νέο πρόγραμμα "Lidl Points": Περισσότερη εξοικονόμηση και μέγιστη ευελιξία

Με την εισαγωγή των "Lidl Points" στην εφαρμογή Lidl Plus, η Lidl Ελλάς προσφέρει στους πελάτες της ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, ελευθερία επιλογής και ευκαιρίες για εξοικονόμηση στις καθημερινές τους αγορές από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026.
THE LIFO TEAM
Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος περνά στην επόμενη εποχή με το Στρατηγικό Σχέδιο 2026 –2030

Market news / Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος περνά στην επόμενη εποχή με το Στρατηγικό Σχέδιο 2026 –2030

Στόχος είναι η ΕΒΕ να ενισχύσει τον ρόλο της ως επιτελικού κόμβου του ελληνικού οικοσυστήματος βιβλιοθηκών, μεταφέροντας πρότυπα, τεχνογνωσία και υπηρεσίες προς τις βιβλιοθήκες σε ολόκληρη τη χώρα
THE LIFO TEAM
Netcompany Hackathon Athens: Ο διαγωνισμός καινοτομίας για φοιτητές έρχεται στην Αθήνα

Market news / Netcompany Hackathon: Ο διαγωνισμός καινοτομίας για φοιτητές έρχεται στην Αθήνα

Μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη, το Netcompany Hackathon έρχεται στην Αθήνα, προσκαλώντας φοιτητές και φοιτήτριες Πληροφορικής και Τεχνολογίας να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους σε τεχνολογικές προκλήσεις.
THE LIFO TEAM
Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας ενισχύει το ιατρικό δυναμικό της Ευρωκλινικής

Market news / Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας ενισχύει το ιατρικό δυναμικό της Ευρωκλινικής

Αναλαμβάνει Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής και Πρόεδρος της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, ενισχύοντας τη στρατηγική της Ευρωκλινικής για την κλινική αριστεία και την ασφάλεια των ασθενών.
THE LIFO TEAM