Οι Κρητικές γιαγιάδες επέστρεψαν και ίδρυσαν κόμμα: «Η φάση είναι Γ.Κ.ΡΙ.ΝΤ.Σ»

Οι Κρητικές γιαγιάδες επέστρεψαν και ίδρυσαν κόμμα: «Η φάση είναι Γ.Κ.ΡΙ.ΝΤ.Σ» Facebook Twitter
0

Οι γιαγιάδες της Κρήτης «ξαναχτύπησαν» και αυτή τη φορά τρολάρουν τις εκλογές, ιδρύοντας δικό τους κόμμα σε ένα νέο, απολαυστικό βίντεο με επιρροές από το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και τα TikTok των πολιτικών αρχηγών.

Με αφορμή την έναρξη της επετειακής 20ης σεζόν της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στο Νότο», ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου επέστρεψαν με νέο «επεισόδιο», που έχει ήδη γίνει viral.

Λόγω προεκλογικής περιόδου, το σενάριο στηρίχτηκε φέτος στις εκλογές- οι διάσημες πλέον γιαγιάδες ιδρύουν το κόμμα «Γ.Κ.ΡΙ.ΝΤ.Σ» και κάνουν τα πάντα για να το διαφημίσουν.

Ωστόσο οι αποτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη οπότε αποφασίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά -να τραγουδήσουν- αλλά τα προβλήματα όμως δεν αργούν να εμφανιστούν και η βεντέντα μεταξύ τους ξεκινά πάλι.

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου, μετά την πρόσφατη βράβευση τους στην Βαλένθια για το καλύτερο τουριστικό βίντεο στον κόσμο υπογράφουν την σκηνοθεσία και το σενάριο σε ένα ακόμη viral βίντεο με πρωταγωνίστριες τις αξιαγάπητες γιαγιάδες.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΠΡΙΤΝΕΙ ΣΠΙΑΡΣ ΦΙΔΙ VMAS 2001

It's Viral / Πάρις Χίλτον: Αναδημιούργησε την εμβληματική εμφάνιση της Μπρίτνει Σπίαρς με το φίδι από τα VMAs του 2001

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να βρίσκεσαι στη σκηνή και να εμφανίζεσαι μπροστά σε χιλιάδες κρατώντας ένα φίδι γύρω από τους ώμους σου» δήλωσε η Πάρις Χίλτον
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΩΓΗ

It's Viral / Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδρασή της στην αγωγή της Χριστοπούλου - «Ας ελπίσουμε να τελειώσει αυτό»

Η νέα αγωγή της Έλενας Χριστοπούλου φέρεται να κατατέθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και να σχετίζεται με οφειλόμενες αμοιβές από την περίοδο της πολυετούς επαγγελματικής τους συνεργασίας
THE LIFO TEAM
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΕΛΛΑ ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

It's Viral / Βικτώρια Δέλλα για Γωγώ Μαστροκώστα: «Η μαμά μου δεν έφυγε εξαιτίας του καρκίνου του μαστού»

«Θέλω να το τονίσω αυτό κυρίως για να καθησυχάσω όλες εκείνες τις γυναίκες που αναστατώθηκαν και φοβήθηκαν εξαιτίας των ψευδών πληροφοριών που κυκλοφόρησαν» είπε η Βικτώρια Δέλλα
THE LIFO TEAM