ΕΚΔΟΤΗΣ

Στάθης Τσαγκαρουσιάνος... 24 του μήνα και περάσαμε ήδη τα 4 εκατομμύρια. LIFO.gr, είσαι σκέτη τρέλα!!!

 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Μιχάλης Μιχαήλ... Το νιν αντάν να τρώ' την γην, τρώει την γην θαρκέται, / μα πάντα τζείνον τρώεται τζιαι τζείνον καταλυέται.

 

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δήμητρα Πασομένου

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Νίκος Ζαφείρης... Κι εκεί που λες ότι όλα τελείωσαν και δεν γυρίζεις πίσω, αλλάζεις γνώμη και πάλι το παλεύεις, με μια άλλη οπτική γωνία και ανανεωμένη όρεξη. Ίσως να φταίει και η άνοιξη.

 

ART DIRECTOR

Χρήστος Τζοβάρας

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ LIFO.gr

Άρης Δημοκίδης... Ωραίος ο νέος δίσκος του Marc Almond («The Velvet Trail»). 

 

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ LIFO.gr

Θανάσης Χαραμής

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ LIFO.gr

Αγγελική Βαξάλη

Σπύρος Γκατζούνας

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΥΛΗΣ

Μαρκέλλα Ανδρικάκη... H παράσταση «Εγώ ο Θουκυδίδης, ένας Αθηναίος» στο θέατρο Σφενδόνη, με την εντυπωσιακή Άννα Κοκκίνου, με αποζημίωσε για ό,τι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

COLUMNISTS

Θοδωρής Αντωνόπουλος... Berlin, Alexisplatz.

Δημήτρης Ρηγόπουλος... Φαίνεται πως ο Δήμος Αθηναίων παίρνει πολύ στα σοβαρά το θέμα των γκράφιτι. Περισσότερες πληροφορίες λίαν προσεχώς.

Θεόφιλος Δουμάνης

 

ΒΙΒΛΙO

Τίνα Μανδηλαρά... Αρκεί ένα ταξίδι για να σκεφτείς ότι τα πράγματα είναι απλά: υγεία, δυο φίλοι να σε αγαπούν κι ένα ευλογημένο πρωινό σε διαφορετικό μέρος του κόσμου. Τα πάντα είναι στιγμές – δεν ζούμε και για πάντα.

Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης... ΝΑΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ / Ποτέ μου δεν υπήρξα μια ατομική οντότητα./ Εξήντα τρισεκατομμύρια κύτταρα!/ Είμαι μια ολοζώντανη συλλογικότητα./ Παραπατώ και κάνω οχτάρια / εξήντα τρισεκατομμύρια κύτταρα, όλα πιωμένα! (Τι ποίηση arte povera! Με τόσο λίγες και απλές, απλούστατες λέξεις, λέει ένα τρισεκατομμύριο πράγματα. Ο Ko Un, ποιητής απ' την Κορέα, τη Νότια, γεννημένος το 1933, στον έξοχα επιμελημένο και τυπωμένο τόμο «108 Ζεν Ποιήματα». Από τις λαμπρές, πολυτονικές ποιητικότατες εκδόσεις Περισπωμένη).

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

 

ΘΕΑΤΡΟ

Ματίνα Καλτάκη

 

ΓΕΥΣΗ

Νίκη Μηταρέα

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Χίλντα Παπαδημητρίου... Χαίρομαι που ακούω όλο και περισσότερους ανθρώπους να ονομάζουν συναυλιακό απωθημένο τους τον Tom Petty.

 

STARFAX

Μαριβίκυ Καλλέργη... Έρωτες και πάθη προκαλούν έντονο ανταγωνισμό κι εριστική διάθεση.

 

ΣΥΝΤΑΞΗ

Βασίλης Καψάσκης

Αλέξανδρος Διακοσάββας... Ορμονοδιαταραχή.

Δημήτρης Κυριαζής

Κατερίνα Ηλιάκη... Έκπληξη από Ολλανδία! 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Αργυρώ Μποζώνη

Χρήστος Παρίδης... Θα περίμενε κανείς, με την υποτιθέμενη αναγέννηση της χώρας, να υπάρχει έκρηξη προτάσεων και ιδεών από τη γενιά που έχει θιγεί περισσότερο από την κρίση. Πού είναι; Τι περιμένουν; 

M. Hulot... Ο Αστέρας Εξαρχείων ιδρύθηκε πριν από 87 χρόνια ως Αστήρ Νεαπόλεως, επί Σπύρου Μερκούρη (τον τότε δήμαρχο της Αθήνας), και το σημερινό του όνομα το έχει από το 1967. Είναι η πιο παρεξηγημένη ομάδα της Αθήνας και η πιο απρόσιτη, τα στελέχη της δεν δίνουν συνεντεύξεις και δεν έχει γίνει ποτέ ολοκληρωμένο θέμα. Το ρεπορτάζ του ΓΚΡΕΚΑ με όσα μας είπαν και όσα ζήσαμε σε δύο αγώνες, μία προπόνηση και στα γραφεία τους είναι μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες μας μέχρι τώρα. Έρχεται την Παρασκευή στο www.grekamag.gr

Μαρία Παππά... Αυτή την ίωση ούτε στον χειρότερο εχθρό σου!

Bασιλική Πλιάτσικα

Λάμπρος Αραπάκος

Λένα Φουτσιτζή

Άντα Κολοβού

Εύη Λαμπροπούλου

Μαρία Παπαπαναγιώτου

Θεώνη Σκαλέρη

 

CREATIVE MEDIA

Kώστας Στανέλλος... Την άπειρη εκτίμηση και τον σεβασμό μου σε όλους τους καλούς ανθρώπους εκεί έξω.

 

ΑΤΕΛΙΕ

Βανέσσα Φερλέ

 

ΑΤΕΛΙΕ IPAD

Γιάννης Καρδάσης

 

INTERNET ASSISTANT

Γιακιντζή Νινέττα... Στα social media ό,τι δηλώσεις είσαι. Πριν από 2 μήνες όλοι βροντοπόσταραν «Je suis Charlie». Tres passé, όμως, πια... Τώρα όλοι λένε «Εγώ είμαι ο Βαγγέλης» και μιλάνε για το bullying λες και ανακάλυψαν την πυρίτιδα... Για να δούμε, τί θα 'ναι, άραγε, της μόδας τον επόμενο μήνα;

 

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Μαρία Δρουκοπούλου... Μόνο αγάπη...

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Βιβίκα Ανδριανάτου

 

SENIOR ADVERTISING MANAGER

Ισμήνη Βoυρδαχά... Practice, and all is coming «Sri K. Pattabhi Jois»