ΕΚΔΟΤΗΣ

Στάθης Τσαγκαρουσιάνος... «All The things I really like to do are either illegal, inmoral or fattening». Alexander Woollcott 1887-1943, Αμερικανός συγγραφέας

 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Μιχάλης Μιχαήλ... Τίποτα δεν καθαρίζει το μυαλό από τα «σκουπιδάκια» όσο ένα ταξίδι με τρένο και ένα καλό βιβλίο.

 

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δήμητρα Πασομένου

 

ART DIRECTOR

Χρήστος Τζοβάρας

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ LIFO.GR

Άρης Δημοκίδης... Έβαφαν κάτι τσιμεντένια σκαλοπάτια οι Atenistas δίνοντας λίγο χρώμα στην πόλη (μέγα έγκλημα!) και κάτοικοι του Κολωνακίου τούς έκαναν καταγγελία, ενώ ταυτόχρονα η μαχητική Αριστερά και η Αστυνομία του Καλού Γούστου τους χλεύασε όσο δεν πάει μέσω Ίντερνετ. Δεν πάμε καλά...

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Νίκος Ζαφείρης

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΥΛΗΣ

Μαρκέλλα Ανδρικάκη...  Πέρασε ένας χρόνος.

 

COLUMNISTS

Νίκος Δήμου... «Μελετάω Μ.Λ.Ε.Δ.» 

 

Δημήτρης Ρηγόπουλος... Κινητικότητα στην περιοχή της Ομόνοιας: ετοιμασίες για τον νέο Βενέτη στο κτίριο του Νέον, εργασίες και στο κλειστό ξενοδοχείο Baby Grand στην οδό Αθηνάς.

 

Στέλιος Κούλογλου

Γιάνης Βαρουφάκης

 

Θεόφιλος Δουμάνης... Τώρα που βούλιαξε η Φυλής, μήπως να γίνει από εκεί η αρχή για το μετρό; Γιατί αλλιώς, απ' ό,τι φαίνεται, δεν πρόκειται.

 

ΒΙΒΛΙΟ

Κωστής Παπαγιώργης


Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης... Μαζί με την τόσο ευπρόσδεκτη επανεμφάνιση του Michel Foucault στις έντονες πυρωμένες συζητήσεις μας (ω, τι ωραία είναι να χάνεις, να δαπανάς, να ξεκάνεις τον χρόνο!), τα δύο άλλα δυνατά πράγματα αυτό τον καιρό ήταν η Τριλογία του Pablo Larrain («Tony Manero» / «Post Mortem» / «No») και η δεύτερη, έως τώρα, καταγεγραμμένη μνεία στον Malcolm Lowry στη σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία, αυτήν τη φορά στη νουβέλα «360» του Δίμετρου Μετρ Αχιλλέα Κυριακή. No se puede vivir sin amar, λοιπόν!

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

 

ΘΕΑΤΡΟ

Ματίνα Καλτάκη... Πόσο ταλέντο απαιτείται για να πάρεις αποσπάσματα από έργα, ποιήματα, κείμενα σημαντικών συγγραφέων και το κείμενο που θα συνθέσεις να είναι η δόξα της κοινοτοπίας; Τουλάχιστον απογοητευτικό το «Τέλος» του Σίμου Κακάλα και της Εταιρείας Θεάτρου Χώρος στη Μικρή σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών.

 

ΓΕΥΣΗ

Νίκη Μηταρέα

 

STARFAX

Μαριβίκυ Καλλέργη... Κάντε αυτά που θέλετε, προτού βρεθεί εκείνος που θα σας μαντρώσει με τον τρόπο του.

 

ΣΥΝΤΑΞΗ

Βασίλης Καψάσκης... Kώστα Μήτρογλου εσύ, σούπερ σταρ!

 

Αλέξανδρος Διακοσάββας... Να σε βλέπω να γελάς, όπως χθες.

 

Δημήτρης Κυριαζής... Το ακούσαμε και αυτό: καταλήψεις vs Αtenistas.

 

INTERN

Σιμόνη Σούρσου

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Χρήστος Παρίδης

Δέσποινα Τριβόλη

M. Hulot

 

Θοδωρής Αντωνόπουλος... Όχι στη δικτατορία του λευκού! Πολύ ενδιαφέρουσα, και επίκαιρη στα καθ' ημάς, η «Χρωμοφοβία» του David Bachelor που μόλις εξέδωσε η Άγρα και παρουσιάζεται την ερχόμενη Τρίτη στην Bernier-Eliades (8:30 μ.μ.).

 

Bασιλική Πλιάτσικα

Ευθύμης Φιλίππου

Λένα Φουτσιτζή

Λάμπρος Αραπάκος

Μαρία Παπαπαναγιώτου

Θεώνη Σκαλέρη

Ηλίας Μαγκλίνης

Πωλίνα Σαρρή

Τίνα Μανδηλαρά

 

Εύη Λαμπροπούλου... Είδα ζωντανά τον Λάρι Ντέιβιντ στο Comedy Festival της Νέας Υόρκης. Eπιβεβαιώνω ότι πρόκειται για social assassin.

  

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ελένη Τσατσαλμά


SENIOR ADVERTISING MANAGER

Ισμήνη Βoυρδαχά... Ωραία που ήταν τότε που ήμασταν ακόμα αθώοι...