Πότε πήρες το Wii;

Πριν από τρία χρόνια. Θυμάμαι ότι είχα πληρώσει πάνω από €300. Τώρα έχει γύρω στα €200. Το Xbox μαζί με το Kinect είναι στα €299.

Είχες επαφή πριν με άλλες κονσόλες;

Όχι μεγάλη. Στο Wii με έπεισε η τρομερή πρωτοπορία που είχε τότε το control με τους αισθητήρες. Πιστεύω, επίσης, πως τα γραφικά της Nintendo είναι πιο αρτιστίκ από της Microsoft.

Ναι, αλλά τώρα με το Kinect το σώμα σου είναι το control. Είναι τρομακτική η αίσθηση να νιώθεις ότι κάθε κίνησή σου αποτυπώνεται στο γυαλί. Άλλωστε, όλοι κάποτε θέλουμε να βγούμε στο γυαλί.

Δεν μπορώ να πω, είναι αρκετά μπροστά και αυτό επίσης. Ακόμα πιο μπροστά και από το Wii. Σε μερικά παιχνίδια, όμως, είναι καλό να κρατάς κάτι. Όπως στο ψάρεμα, π.χ. Το νιώθεις διαφορετικά. Αλλά να δούμε κατά πόσο θα βγουν παιχνίδια που θα μπορούν να εφαρμόσουν το gameplay τους και τα γραφικά τους στο ανθρώπινο σώμα.

Η αλήθεια είναι πως το Kinect έχει ακόμα περιορισμένη γκάμα τίτλων. Ετοιμάζονται , όμως, πολλοί. Ήταν και το τρομερό άνοιγμα που έκανε με εκατομμύρια πωλήσεις. Στα θετικά του, επίσης, είναι ότι σε γυμνάζει πολύ περισσότερο από το Wii.

Ναι, αλλά θέλει χώρο. Είναι φτιαγμένο για μεγάλα σπίτια. Μη σου πω για τους πλούσιους. Το Wii είναι προορισμένο για Ιάπωνες που ζουν σε θλιβερά, στενά διαμερίσματα. Το Kinect σε τσιτώνει, είναι πιο action και adventure, ενώ το Wii σε χαλαρώνει. Μερικές φορές μοιάζει σαν να « τριπάρεις».

Ποιο παιχνίδι παίζεις τώρα; Εγώ έχω πήξει στα sports...

Έχω κλείσει 380 ώρες στο Zelda. Μερικές φορές αργώ να πάω να βάλω μουσική γιατί ξεχνιέμαι. Δεν είναι videogame, είναι σαν να πρωταγωνιστείς σε μια τηλεοπτική σειρά