Απεργία την Πρωτομαγιά

«Η ψωρίαση έχει γεμίσει το σώμα μου» - Η Κιμ Καρντάσιαν ζητά βοήθεια

«Η ψωρίαση έχει γεμίσει το σώμα μου» - Η Κιμ Καρντάσιαν ζητά βοήθεια Facebook Twitter
0

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, οι εκατομμύρια φανς της Κιμ Καρντάσιαν κλήθηκαν να τη βοηθήσουν με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Έχοντας κάνει σχολή το να μοιράζεται σχεδόν τα πάντα (με το αζημίωτο), η σταρ των ριάλιτι αποκάλυψε πως το χρόνιο πρόβλημα με την ψωρίαση που αντιμετωπίζει επανήλθε.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως είναι πιο σοβαρό καθώς η Κιμ αναφέρει πως έχει γεμίσει το σώμα της.

«Νομίζω ήρθε η ώρα να κάνω κάτι με την ψωρίαση. Έχει γεμίσει το σώμα μου. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο και σε αυτό το σημείο δεν μπορώ καν να το καλύψω»,έγραψε.

Στη συνέχεια ρώτησε αν κάποιος έχει κάποια θεραπεία 'ή τρόπο αντιμετώπισης να της προτείνει και ζήτησε βοήθεια το συντομότερο δυνατό.

Η Καρντάσιαν έχει εδώ και χρόνια αποκαλύψει πως υποφέρει από ψωρίαση και είχε μάλιστα δηλώσει πως θα σταματήσει να προσπαθεί να καλύπτει τα σημάδια, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Όταν είχε κάνει την αποκάλυψη, η κίνησή της είχε λάβει θερμά σχόλια καθώς ενθάρρυνε έτσι πολλές γυναίκες να αποδεχτούν και να μιλήσουν για την κατάστασή τους.

Όπως είχε πει, όταν η δερματοπάθεια βρίσκεται σε έξαρση, το δέρμα της γεμίζει από έντονα κόκκινα μπαλώματα κυρίως στο δεξί της πόδι.

Διαγνώστηκε με την πάθηση το 2011, την οποία κληρονόμησε από την μητέρα της Κρις Τζένερ.

Αρχικά νόμιζε πως είχε κάποια αλλεργία από ύφασμα ρούχων και στην αρχή ήταν σοκ η διάγνωση, αλλά δήλωσε πως τελικά έμαθε να ζει με την ασθένεια. 

Εκατοντάδες φανς έσπευσαν να απαντήσουν στο μήνυμά της και να της δώσουν συμβουλές. Δεν είναι γνωστό τι έκανε τελικά, αλλά μάλλον όλα είναι καλά καθώς μερικές ώρες μετά επέστρεψε δημοσιεύοντας την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της οικογένειας. 

It's Viral
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ