ADVERTORIAL

 

Πριν από κάποια χρόνια, όταν ήταν έφηβος, ο Λίνος έπιασε στο βλέμμα του το βλέμμα ενός άλλου νεαρού άντρα. Πριν προλάβει να αναλάβει την ευθύνη της ηδονής αυτού του βλέμματος, ο άντρας εκείνος εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον Λίνο να τον αναζητά συνεχώς, πότε εκεί όπου βρίσκονται οι θεοί και πότε εκεί όπου βρίσκονται οι άνθρωποι, είτε στην αθωότητα είτε στον απολαυστικό εκμαυλισμό της.

 

Από τη μια μεριά, ο Λίνος αφήνεται στις απολαύσεις που του προσφέρονται στο Master Tower, το κέντρο των επίγειων ηδονών, για να βρει τον άγνωστο. Από την άλλη μεριά, ο δογματικός πατέρας του, ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί τον γιο του παρά μόνο ως άμεμπτο, ξενυχτάει επειδή πενθεί τον γιο του ως νεκρό, ελπίζοντας πως θα μπορέσει με την πίστη του να τον αναστήσει και να τον απομακρύνει από τις επιθυμίες που τον παρασέρνουν.

 

Θέατρο Συγγρού 33: Αγρυπνία του Δημήτρη Δημητριάδη
Φωτ.: Πάνος Γιαννακόπουλος

 

Ο καθένας μέσα από τη δική του αγρύπνια, λοιπόν, θα φέρει κοντά τη μητέρα του Λίνου, τη Δροσούλα, τον ακαταπόνητο ιδιοκτήτη του Master Tower, τον Αυγουστίνο, και τη γυναίκα που μπορεί να γεννήσει το παιδί του Λίνου, την Ντέα. Όταν όμως συναντηθούν αυτοί οι ήρωες, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να φέρουν ξανά τον νεαρό άντρα μπροστά στον Λίνο. Οι δυο τους, ούτε μόνο θεοί αλλά ούτε και άνθρωποι μόνο, θα αναγκάσουν τους πάντες να αποφασίσουν με ποιους θα ζήσουν και με ποιους θα πεθάνουν.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση εδώ.

Facebook: Sygrou33 

Instagram: @sygrou33

Οδηγός Θεάτρου