Το Θέατρο Πορεία συνεχίζει τις live streaming αναμεταδόσεις με τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και άλλες παραστάσεις

Το πρόγραμμα των επόμενων μεταδόσεων.

LIFOTEAM 1.12.2020 | 14:31

Τo Θέατρο Πορεία συνεχίζει τις Real Time Live Streaming αναμεταδόσεις και τον μήνα Δεκέμβριο, με την προσδοκία πως σύντομα θα παρουσιάζονται οι παραστάσεις του και πάλι μπροστά στο κοινό.

 

Το πρόγραμμα των επόμενων μεταδόσεων:

 

This is not Romeo & Juliet

Η επιτυχημένη παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα This is not Romeo & Juliet, βασισμένη στο σαιξπηρικό αριστούργημα, θα παρουσιαστεί και πάλι ζωντανά από τη σκηνή του Θεάτρου Πορεία σε real time live streaming το Σάββατο 5/12 στις 21:00.

Σάββατο 5/12 21:00

 

Η μεγάλη Χίμαιρα

Η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, η παράσταση - σταθμός του Θεάτρου Πορεία επανέρχεται για την πρώτη της real time live streaming μετάδοση την Κυριακή 13/12. Πρόκειται για το αγαπημένο μυθιστόρημα της ελληνικής λογοτεχνίας, που μετατράπηκε με την καθοριστική συμβολή του ποιητή και μεταφραστή Στρατή Πασχάλη σε μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών.

Διασκευή: Στρατής Πασχάλης

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Κυριακή 13/12 20:00

 

Οιδίπους

Το Θέατρο Πορεία και Θέατρο Προσκήνιο συμπράττουν στο πλαίσιο των διαδικτυακών τους δράσεων και παρουσιάζουν τον Οιδίποδα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, για μία μοναδική real time live streaming προβολή το Σάββατο 19/12.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς

Σάββατο 19/12 21:00

 

Irene Skylakaki trio

Μετά από αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Irene Skylakaki επέστρεψε εδώ και λίγους μήνες στην Ελλάδα και με τον καινούριο της δίσκο με τον τίτλο Souvenir που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, ετοιμάζεται για ένα ιδιαίτερo και ατμοσφαιρικό real time live streaming session με το trio project της, στo Θέατρο Πορεία στις 27 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 27/12 21:00

 

Ευρυδίκη

Η Ευρυδίκη της Sarah Ruhl, μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας για το Θέατρο Πορεία, με πολλά βραβεία και εξαιρετικές κριτικές, επιστρέφει σε μία ακόμα real time live streaming αναμετάδοση.

Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Σάββατο 2/1 21:00

 

Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για τις real time live streaming αναμεταδόσεις μας μπαίνοντας στο www.poreiatheatre.com.

Οδηγός Θεάτρου