Το Τέλειο Έγκλημα

Το διάσημο ψυχολογικό θρίλερ ανεβαίνει στο θέατρο Κιβωτός.

LIFOTEAM 27.1.2020 | 00:00

H Ομάδα naan παρουσιάζει το ψυχολογικό θρίλερ «Τέλειο Έγκλημα» σε σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Με βασικό στοιχείο τις συνεχείς ανατροπές, το κείμενο συναρπάζει τον θεατή, καθώς μέσα από τη δράση του έργου επιχειρείται να δοθεί απάντηση στο αιώνιο ερώτημα, εάν τελικά μπορεί να επιτευχθεί το τέλειο έγκλημα.


Με αφορμή ένα κλασσικό ερωτικό τρίγωνο, εξελίσσεται επί σκηνής ένα απρόβλεπτο παιχνίδι θανάτου για επιδέξιους παίκτες, όπου ο κάθε ήρωας από την πλευρά του, προσπαθεί με τη δύναμη της σκέψης, είτε να ολοκληρώσει το τέλειο έγκλημα, είτε να το ξεσκεπάσει.


Το συγκεκριμένο θεατρικό έργο, αποτέλεσε την βάση για το σενάριο της ταινίας, του Alfred Hitchcock, Dial M for Murder , η οποία γυρίστηκε το 1954, με πρωταγωνιστές τους: Grace Kelly, Ray Milland και Robert Cummings.


Ο Alfred Hitchcock άφησε την σφραγίδα του στον παγκόσμιο κινηματογράφο. Σε μια καριέρα που ξεκίνησε στην Αγγλία το 1925 και ολοκληρώθηκε στην Αμερική το 1976, ο Hitchcock κατάφερε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σκηνοθέτη, να δημιουργήσει ένα έργο προσωπικό όσο και λαϊκό και να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο την υψηλή τέχνη με την ποιοτική ψυχαγωγία.


Η ομάδα naan εμπνεύστηκε την οργάνωση και τον σχεδιασμό του «Τέλειου Εγκλήματος» από τον Alfred Hitchcock.

 

ΠΟΤΕ27/01/2020 - 10/03/2020
ΠΟΥΚΙΒΩΤΟΣ
ΣυγγραφέαςFrederick Knott
ΣκηνοθεσίαΦρόσω Λύτρα
ΠαίζουνΛίνα Σακκά, Διαμαντής Καραναστάσης, Δημήτρης Γεωργαλάς, Δημήτρης Δεγαΐτης, Νίκος Ιωαννίδης
Άλλοι συντελεστέςΧορός: Αναστασία Κελέση, Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης, Φωτογραφίες: Γκιόκας Κωστής
Οδηγός Θεάτρου