Super Κiki: «Όλα είναι κωμωδία»

Η Super Κiki on stage επιλέγει να εμπλουτίσει το περιεχόμενο της παράστασής της. Στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας την Παρασκευή 16 Ιουλίου.

The LiFO team, 8.7.2021 | 12:19

Η Super Kiki είναι το κορίτσι που έγινε γνωστό ως «η αγανακτισμένη σερβιτόρα». Την αγαπήσαμε και τη βάλαμε στα σπίτια μας και ταυτιστήκαμε μαζί της, καθώς πολλοί από μας, έστω μια φορά στη ζωή μας, έχουμε πιάσει δίσκο στα χέρια μας.

 

Η ταύτιση μαζί της γινόταν όλο και εντονότερη κι εκείνη άρχισε να παίρνει φωτιά στα σοσιαλ μίντια σχολιάζοντας καθημερινές στιγμές.

 

Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και έρχεται να σου σερβίρει όλη την αλήθεια της στο τραπέζι!

 

Η "Super Κiki" on stage επιλέγει να εμπλουτίσει το περιεχόμενο της παράστασης της. Να μοιραστεί μαζί μας όλα τα... άπλυτά της.

 

Τα όσα θα μας αφηγηθεί στο Κατράκειο την Παρασκευή 16 Ιουλίου, σίγουρα δεν είναι αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει. "Βαριές", αληθινές, μα και δραματικές ιστορίες της ζωής της, σερβιρισμένες όμως πάντα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, διατηρώντας πάντα το κωμικό ύφος για το οποίο την αγαπήσαμε.

 

Και αυτή ακριβώς η αντίφαση αφήγησης δραματικών γεγονότων και κωμικού στοιχείου είναι αυτή που την κάνει να ξεχωρίζει και να μας μένει αξέχαστη.  

 

Τα υπόλοιπα? Θα μας τα πει από κοντά!

 

Super Kiki

"Όλα είναι κωμωδία" 

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:30

Εισιτήρια:  Γενική είσοδος 10 ευρώ

Link online προπώλησης:

https://www.viva.gr/tickets/stand-up-comedy/katrakeio/super-kiki/