The Shell Game

Η ομάδα μουσικού θεάτρου The Medium Project παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «The Shell Game» των Γιώργου Δούση και Έρις Κύργια.

LIFOTEAM 20.1.2020 | 00:00

Η ομάδα μουσικού θεάτρου The Medium Project παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «The Shell Game» των Γιώργου Δούση και Έρις Κύργια.

 

Ο τίτλος του «The Shell Game» είναι εμπνευσμένος από το τυχερό παιχνίδι του παπά, του οποίου μια εξωτική εκδοχή χρησιμοποιεί κοχύλια και έναν καρπό μπιζελιού ή αρακά. Το έργο εξετάζει με σύγχρονη, ψύχραιμη και με ακρίβεια χειρουργικού νυστεριού ματιά το αδιέξοδο(;) των σχέσεων των δύο φύλων. Και το παρουσιάζει όπως ακριβώς είναι: ως ένα τυχερό παιχνίδι που προσφέρει ψεύτικη ζωντάνια αλλά ταυτόχρονα «μαδάει» την τσέπη και αδειάζει συναισθηματικά τους παίκτες του. Πρόκειται για ένα λυρικό έργο για 2x2 εαυτούς που μονολογούν, συζητώντας.

 

Η μουσική του έργου αποδίδεται με μια μουσική γλώσσα άμεση, στον απόηχο της λυρικότητας του ύστερου Ρομαντισμού, αλλά και του ρυθμικού πλούτου του ευρύτερου χώρου της jazz μουσικής.



ΠΟΤΕ20/01/2020 - 25/02/2020
ΠΟΥΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ
ΣυγγραφέαςΈρι Κύργια
ΣκηνοθεσίαΡάια Τσακηρίδη
ΠαίζουνΑμάντα Κριτσωτάκη, Σοφία Παπαδημητροπούλου, Στρατής Στηλ, Μιχάλης Ψύρρας
Άλλοι συντελεστέςΣκηνικά - Κοστούμια: Παύλος Θανόπουλος, Βοηθός Σκηνογράφου: Σοφία Παπαγεωργίου, Μουσική: Γιώργος Δούσης
Οδηγός Θεάτρου