Παράσταση: «Με το ίδιο μέτρο» από την ομάδα C.for Circus

Κερδίστε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις

LIFOTEAM 1.4.2016 | 16:46

 

Η ομάδα C.for Circus παρουσιάζει το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Με το ίδιο μέτρο», κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 10 μ.μ., στο Από Μηχανής Θέατρο. 

Στο έργο, ο Δούκας της Βιέννης φεύγει και αφήνει αντικαταστάτη του στην εξουσία τον Άγγελο, τον πιο ηθικό, νομοταγή και ενάρετο από τους άρχοντες. Ο Άγγελος εφαρμόζει αμέσως τους ανενεργούς νόμους: όλοι οι οίκοι ανοχής κλείνουν και η μοιχεία ή η σεξουαλική συνεύρεση εκτός γάμου καταδικάζονται με θανατική ποινή. Ο Κλαύδιος, ένας νεαρός άρχοντας που άφησε έγκυο τη μέλλουσα σύζυγό του, συλλαμβάνεται και πρόκειται να εκτελεστεί. Η Ισαβέλλα, δόκιμη μοναχή και αδελφή του Κλαύδιου, μαθαίνει το νέο και συναντάει τον άρχοντα Άγγελο για να του ζητήσει χάρη. Ο Άγγελος της ζητάει, ως αντάλλαγμα για τη ζωή του αδελφού της, το κορμί της. Αυτός. Ο Άγγελος. Τελικά θα έρθει αντιμέτωπος με τον νόμο που ο ίδιος εφάρμοσε ή για την εξουσία ισχύει ο κανόνας της αυτοεξαίρεσης;

 

H Lifo, εξασφάλισε πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση τη Τρίτη, 4/4 στις 10 μ.μ. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, στέλνετε email στο [email protected] μέχρι και την Τρίτή 4/4 το μεσημέρι στις  3 μ.μ., με θέμα "CforCircus", γράφοντας α) Ονοματεπώνυμο, β) Κινητό τηλέφωνο, γ) περιοχή.

Oι νικητές θα ενημερωθούν με email ωστε να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από την είσοδο του θεάτρου.

Από Μηχανής Θέατρο: Ακαδήμου 13, Αθήνα.