Ο «Ρομπ» των Δημήτρη Καραντζά και Ευθύμη Φιλίππου ταξιδεύει στη Γαλλία

Η επιτυχημένη παράσταση που έκανε πρεμιέρα στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση θα παρουσιαστεί στη Νάντη

Η παράσταση «Ρομπ/Rob» του Ευθύμη Φιλίππου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καρατζά θα παρουσιαστεί τον Απρίλη του 2019 στο θέατρο Le Lieu Unique στη Νάντη της Γαλλίας.

 

Το κέντρο πολιτισμού Le Lieu Unique λειτουργεί ως κρατική σκηνή και παρουσιάζει κάθε χρόνο ιδιαίτερα ενδιαφέρον θεατρικό πρόγραμμα. Ιδρύθηκε μόλις το 2000 και περιλαμβάνει, εκτός από θέατρο, εναλλακτικό βιβλιοπωλείο, καφέ και εστιατόριο, ακόμα και χαμάμ.


Ο «Ρομπ» θα παιχτεί για δύο παραστάσεις ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες στάσεις της διεθνούς περιοδείας του έργου που είναι παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση όταν παίχτηκε στην Κεντρική Σκηνή, τον προηγούμενο Ιανουάριο.

 

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, έχοντας εξαρχής ως βασικό άξονα την εξαγωγή του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και την υποστήριξη Ελλήνων δημιουργών, συνεχίζει την εκτός των συνόρων δράση της. Στα οκτώ χρόνια λειτουργίας της, περισσότερες από 40 ελληνικές παραγωγές θεάτρου, χορού και μουσικής έχουν ήδη ταξιδέψει εκτός Ελλάδας.

 

 

 

 

Οδηγός Θεάτρου