Ο Χάρης Ρώμας ανεβάζει το «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» το φθινόπωρο στο Alhambra

Μαζί του θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Γαλίτης, Ευτυχία Φαναριώτη και Τάνια Τρύπη.

The LiFO team, 16.6.2020 | 14:00

Ο Χάρης Ρώμας διασκευάζει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο θεατρικό ανέβασμα του «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», τον Οκτώβριο στο Alhambra Art Theatre.


Με συμπρωταγωνιστές τον Γιώργο Γαλίτη, την Ευτυχία Φαναριώτη και την Τάνια Τρύπη, καθώς και τους Βαγγέλη Δουκουτσέλη, Εύη Κολιούλη, Αντώνη Καλομοιράκη, Μαρία Κοκολάκη, o Ρώμας θα βρεθεί την επόμενη σεζόν στην κεντρική θεατρική σκηνή του πλήρως ανακαινισμένου Alhambra Art Theatre.


Η κινηματογραφική ταινία που γυρίστηκε το 1961 από την Φίνος Φιλμ (η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο θεατρικό έργο), έφερε την υπογραφή του Νίκου Τσιφόρου στην σκηνοθεσία και στο σενάριο την υπογραφή του ιδίου σε συνεργασία με τον Πολύβιο Βασιλειάδη. Πρωταγωνιστές της ήταν οι μοναδικοί Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου και Νίκος Ρίζος.


Το Alhambra Art Theatre, εξοπλισμένο με σύστημα ανοικτού κυκλώματος μεταφοράς αέρα και τηρώντας με ευλάβεια τους κανόνες υγιεινής υπόσχεται να χαρίσει σε όλη την οικογένεια, δύο ώρες γέλιου με την κωμωδία που ετοιμάζει, φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά των θεατών.

Οδηγός Θεάτρου