Μια μοναδική παράσταση στο Παλλάς με το Master Class και τη Μαρία Ναυπλιώτου

Στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας η Μαρία Ναυπλιώτου, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

The LiFO team, 27.1.2022 | 12:22

Η παράσταση - θρύλος που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, μετά τα συνεχόμενα sold-outs των τελευταίων παραστάσεων, ολοκληρώνει την θριαμβευτική της πορεία στο Θέατρο Παλλάς, με μια μοναδική παράσταση στις 4/2.

 

Το MASTER CLASS του αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, η παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς με την Μαρία Ναυπλιώτου, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, ολοκληρώνει την θριαμβευτική 4ετή διαδρομή της με 2 τελευταίες παραστάσεις, την Παρασκευή 28/1 (που έχει ήδη γίνει sold-out) και την Παρασκευή 4/2 που άνοιξε κατόπιν απαίτησης του κοινού. Το θρυλικό MASTERCLASS έχει ήδη καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με πάνω από 300 sold out παραστάσεις και πάνω από 120.000 θεατές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, από την πρεμιέρα του το 2018, μέχρι και σήμερα!

 

Η Μαρία Ναυπλιώτου ζωντανεύει ξανά, για μια τελευταία παράσταση, τον μύθο της συγκλονιστικής ελληνίδας, που υπήρξε η μεγαλύτερη Φωνή του εικοστού αιώνα και που την έλεγαν Μαρία.

 

Τη σκηνοθεσία του “Master Class" υπογράφει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και τη μετάφραση του έργου ο ποιητής Στρατής Πασχάλης.

 

MASTER CLASS

του Terrence McNally

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ κατόπιν απαίτησης του κοινού: Παρασκευή 4/2

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Στρατής Πασχάλης

ΣΚΗΝΙΚΑ

Όλγα Μπρούμα

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Σταματία Μέγκλα

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Πέτρος Μπούρας

ΦΩΤΙΣΜΟΙ

Νίκος Βλασόπουλος

 

Τα κοστούμια της κυρίας Ναυπλιώτου επιμελήθηκε ο Βασίλης Ζούλιας