Η Ταράτσα του Φοίβου

Ένα σύγχρονο πολυθέαμα με την παλιά συνταγή, με μάγους, μπουρλέσκ, κωμικούς και καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου και του τραγουδιού

LIFOTEAM 1.8.2018 | 00:00

Tο περασμένο καλοκαίρι ο Φοίβος Δεληβοριάς σταμάτησε να φαντάζεται τα παλιά αναψυκτήρια και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα, κάτω απ ’την Ακρόπολη. Το αποτέλεσμα ήταν ένα σύγχρονο πολυθέαμα με την παλιά συνταγή, με μάγους, μπουρλέσκ, κωμικούς, διαγωνισμούς και καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού και του stand-up comedy.

 

Φέτος η «Ταράτσα του Φοίβου» επιστρέφει με ανανεωμένη ομάδα και επαναδιαμορφωμένο χώρο από τις 6 Ιουνίου και Τετάρτη & Πέμπτη του Ιουνίου, του Ιουλίου & του Σεπτεμβρίου.

 

Στον μόνιμο θίασο προστίθεται ο Θανάσης Αλευράς, ο μάγος Alex de Paris, η θεά του burlesque La Dandizette και η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη.

 

Κάθε βδομάδα, όπως και πέρσι, καλεσμένοι από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, θα εναλλάσσονται.

 

Τις Δευτέρες το βράδυ ο Φοίβος γίνεται και αυτός θεατής και κάθεται μαζί με το κοινό. Αφήνει τη σκηνή της ταράτσας του για έναν εκλεκτό του καλλιτεχνικό επισκέπτη: τον Επισκέπτη της Δευτέρας.

 


Βασικοί καλεσμένοι του Σεπτεμβρίου θα είναι κατά σειρά εμφανίσεως οι Βαγγέλης Γερμανός, Μελίνα Ταναγρη, Ελένη Βιτάλη, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Δημήτρης Μυστακίδης, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Οδυσσέας Ιωάννου.

 

ΠΟΤΕ01/08/2018 - 30/09/2018
ΠΟΥΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ
ΣυγγραφέαςΦοίβος Δεληβοριάς, Ελένη Γκασούκα
ΣκηνοθεσίαΆγγελος Τριανταφύλλου, Νατάσσα Τριανταφύλλη
ΠαίζουνΦοίβος Δεληβοριάς, Θανάσης Αλευράς, Alex de Paris, La Dandizette, Νεφέλη Φασούλη κ.α.
Άλλοι συντελεστέςΣκηνικά κουστούμια: Ελένη Στρούλια, Ζαΐρα Φαληρέα
Οδηγός Θεάτρου