"H Πόρνη του Οχάιο" του Χανόχ Λεβίν

Από τη Λεμεσσσό στο Ιδρυμα Κακογιάννης

ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ/ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ-SHOWTIME 24.9.2013 | 11:34

 

 

Το Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, στις 21:00 ανεβαίνει η "H Πόρνη του Οχάιο" του Χανόχ Λεβίν σε σκηνοθεσία: Παναγιώτη Λάρκου από την Εταιρεία Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού Κύπρου (Ε.Θ.Α.Λ.) στο ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

 Η πόρνη του Οχάιο είναι μια μαύρη κωμωδία που μιλά για το σεξ, τα λεφτά, το θεό, την αγάπη, τα όνειρα, την εθνική τιμή, την κοινωνική ασφάλιση και λέει για όλα ψέματα! "Η Πόρνη του Οχάιο" είναι η ιστορία μιας πόρνης του δρόμου που περιμένει έναν πλούσιο τουρίστα να την παντρευτεί και να της αγοράσει μια βίλα με πισίνα και είναι σίγουρη πως υπάρχει η πιθανότητα αυτό να συμβεί.

Είναι η ιστορία ενός γέρου ζητιάνου, του Οϊμπίτερ, που σε όλη του τη ζωή ονειρεύεται μια συνάντηση με μια πόρνη στο Οχάιο της Αμερικής. Όταν φθάνουν τα 70στά του γενέθλιά του αποφασίζει να προσφέρει στον εαυτό του τη πολυτέλεια ενός δώρου που να μπορεί να ανταποκρίνεται στις οικονομικές του... αντοχές: συνεύρεση με ξεπεσμένη πόρνη του δρόμου.

 

 

 

Συντελεστές Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Λάρκου Σκηνικά /κοστούμια: Εδουάρδος Γεωργίου, Φωτισμοί: Βασίλης Πετεινάρης Παίζουν: Ευτύχιος Πουλλαΐδης, Βασιλική Κυπραίου και Μηνάς Τίγκιλης 

 

*****