Διαγωνισμός: 30 διπλές προσκλήσεις για το «Κάζιμιρ και Καρολίνα» του Χουβαρδά στο Bios

Κερδίστε προσκλήσεις για μια από τις πιο πρωτότυπες παραστάσεις της φετινής θεατρικής σεζόν

The LiFO team, 13.3.2018 | 13:46

Το LIFO.gr κληρώνει 30 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κάζιμιρ και Καρολίνα» του Γιάννη Χουβαρδά στο Bios, για τις τρεις επόμενες ημέρες (Τετάρτη 14/3, Πέμπτη 15/3 και Παρασκευή 16/3).

 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε mail στο [email protected] με τίτλο «Bios» και γράψτε μαζί με το ονοματεπώνυμο και το κινητό σας την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

 

Το έργο

Το Κάζιμιρ και Καρολίνα του Έντεν φον Χόρβατ είναι ένα εμβληματικό έργο για την κρίση. Τόσο την οικονομική (την εποχή που γράφεται το έργο, δηλαδή το 1932, η Κεντρική Ευρώπη βιώνει μεγάλη ανέχεια, ύφεση και ανεργία) και την πολιτική (στο έργο υπάρχουν πολλά προανακρούσματα της επερχόμενης φασιστικής λαίλαπας), αλλά επίσης την κοινωνική και υπαρξιακή.

 

Τοποθετημένο στο περιβόητο Oktoberfest, με φόντο μεταξύ άλλων τη φαντασμαγορική πτήση του αερόστατου Ζέπελιν (που αναγγείλει μια καινούργια εποχή), φαντασμαγορικές ρόδες λούνα-παρκ και ένα κωμικοτραγικό τσίρκο τεράτων, το αριστούργημα του Χόρβατ εκτυλίσσεται μέσα σε ένα και μόνο βράδυ, σε 117 κινηματογραφικού τύπου σκηνές, διατρέχοντας τις ζωές μιας ομάδας νέων ανθρώπων, που θεωρητικά θα έπρεπε να βρίσκονται στη βιολογική και δημιουργική ακμή τους, αλλά στην πραγματικότητα οδεύουν ολοταχώς προς την παρακμή και τον όλεθρο.

 

Η παράσταση απλώνεται τόσο στους εσωτερικούς χώρους του Bios, μετατρέποντάς το σε ένα είδος κινηματογραφικού στούντιο, σε διαφορετικές γωνιές του οποίου λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα τα πιο παράξενα -ελκυστικά αλλά και απωθητικά- συμβάντα, καθώς και στους δρόμους έξω από το Bios. Και όλα αυτά με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

 

Info: Bios, Πειραιώς 84, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή: 20.30, Τιμή Εισιτηρίου: 15 ευρώ & 12 ευρώ κάθε Τετάρτη

Οδηγός Θεάτρου