Ζωή Μετά

Οι ιστορίες του Αρκά στο θέατρο Χυτήριο και σε καλοκαιρινή περιοδεία.

LIFOTEAM 3.7.2020 | 00:00

Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις», από αρχές Ιουλίου, με σταθερή βάση κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή τον κήπο και την open air σκηνή του Θεάτρου Χυτήριο, θα περιοδεύσει και στις γειτονιές της Ελλάδας με τις ξεκαρδιστικές ιστορίες του Αρκά.


Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ώς σύγχρονοι ήρωες του Αρκά θα ζωντανέψουν τις σελίδες των κόμικς. 


Στην παράσταση "Η Ζωή Μετά", τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον Αρκά και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.


Στο Θέατρο Χυτήριο η παράσταση θα παίζεται κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή από το Σάββατο 4 Ιουλίου έως και Κυριακή 2 Αυγούστου και από Παρασκευή 28 Αυγούστου έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.


Σε όλα τα θέατρα που θα παρουσιαστεί η παράσταση, θα τηρηθούν αυστηρά οι απαιτούμενοι κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια των θεατών.


Δείτε εδώ το πρόγραμμα της περιοδείας.

ΠΟΤΕ03/07/2020 - 13/09/2020
ΠΟΥΧΥΤΗΡΙΟ
ΣυγγραφέαςΑρκάς
ΣκηνοθεσίαΔημήτρης Αγοράς
ΠαίζουνΓιώργος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς
Άλλοι συντελεστέςΣκηνικά: Λία Ασβεστά, Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου
Οδηγός Θεάτρου