Hotel

Η ομάδα του «Βρες τον Δολοφόνο» επιστρέφει για έβδομη συνεχή χρονιά με το ατμοσφαιρικό δείπνο μυστηρίου «Hotel».

LIFOTEAM 17.11.2019 | 00:00

Η ομάδα του «Βρες τον Δολοφόνο» επιστρέφει για έβδομη συνεχή χρονιά με το ατμοσφαιρικό δείπνο μυστηρίου «Hotel». Αυτή τη σεζόν, το El Convento Del Arte μετατρέπεται σε μυστηριώδες ξενοδοχείο και το κοινό αναλαμβάνει ρόλο... ντετέκτιβ.

 

Οι πύλες του ξενοδοχείου ανοίγουν για πρώτη φορά και υποδέχονται τους τυχερούς καλεσμένους! Το ξενοδοχείο, που είναι χτισμένο πάνω σε ένα αρχαίο νεκροταφείο, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία... ονειροθεραπείας: μέσα από τα όνειρα, η ψυχή των καλεσμένων ταξιδεύει και επικοινωνεί με πνεύματα και παλιές ψυχές!


Το ξενοδοχείο όμως κρύβει ένα μυστικό. Κάτι το είχε στοιχειώσει και τα εγκαίνιά του θα το απελευθερώσουν. Όταν οι καλεσμένοι αρχίσουν να πεθαίνουν, ο ένας μετά τον άλλον, το ειδυλλιακό διήμερο θα μετατραπεί τελικά σε εφιάλτη.
Ανάμεσά σε καλεσμένους και προσωπικό κρύβεται ένα φάντασμα που θέλει να πάρει τις ψυχές τους.
Ανάκρινε τους καλεσμένους και βρες ποιος είναι το φάντασμα – δολοφόνος!


Εσείς αναλαμβάνετε ρόλο... ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα στοιχεία που σας δίνονται, ανακρίνετε τους ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται στο τραπέζι σας (ρωτήστε ό,τι θέλετε, θα απαντήσουν αυθόρμητα αυτοσχεδιάζοντας) και λύνετε τους γρίφους για να βρείτε το φάντασμα που κυκλοφορεί ανάμεσά σας.


Τα μυστήρια βέβαια δε λύνονται ποτέ με άδειο στομάχι! Γι' αυτό και ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας έχει επιμεληθεί το καλύτερο μενού για τους επίδοξους ντετέκτιβ.

ΠΟΤΕ17/11/2019 - 12/04/2020
ΠΟΥEL CONVERTO DEL ARTE
ΣυγγραφέαςΓιάννης Σαρακατσάνης
ΣκηνοθεσίαΓιάννης Σαρακατσάνης
ΠαίζουνΘανάσης Ζερίτης, Μαρία Μπαλούτσου, Πένυ Παπαγεωργίου, Φάνης Παυλόπουλος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σωσώ Χατζημανώλη
Άλλοι συντελεστέςΣκηνικά – Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα, Τεχνική Επιμέλεια: Κώστας Κριεμπάρδης
Οδηγός Θεάτρου