Juke box

Τα τραγούδια γίνονται αφορμή για θεατρικές ιστορίες.

LIFOTEAM 16.3.2019 | 00:00

Πάντα τα τραγούδια ήταν μια πηγή συναισθημάτων. Ένας τόπος όπου συναντιούνται εικόνες από το παρελθόν για να σε συγκινήσουν, να σε κάνουν να χαρείς ή να λυπηθείς και σίγουρα να θυμηθείς στιγμές που νόμιζες ότι είχες ξεχάσει.


Η παράσταση Juke box είναι ένα ταξίδι σε τραγούδια που αγαπήσαμε και ξυπνάνε μέσα μας τις πιο προσωπικές ιστορίες, εκείνες που έχουμε απωθήσει, σαν να τις έχει ζήσει κάποιος άλλος. Κι έπειτα έρχεται εκείνη η μελωδία, εκείνος ο στίχος που ανασύρει τις εικόνες από το παρελθόν αλλά και τα συναισθήματα που τις ακολουθούν.


Κάθε Σαββατοκύριακο ο χώρος έκφρασης και δημιουργίας Παλμός μάς περιμένει στον 6ο όροφο ενός κτιρίου πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας για μια ιδιαίτερη συνάντηση, όπου όλοι έχουμε ίδιο μερίδιο συμμετοχής. Η ομάδα Palyback Ψ, η πρώτη επαγγελματική ομάδα playback στην Ελλάδα, βρίσκεται επί σκηνής για να ακούσει τις δικές μας ιστορίες και να τις ζωντανέψει μέσα από έναν θεατρικό αυτοσχεδιασμό.

 

Σε όλα αυτά αφορμή δίνουν αγαπημένα τραγούδια που έχουν σημαδέψει κάποια στιγμή της ζωής μας. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από θεατρικές αφηγήσεις φωτεινές ή σκοτεινές, αλλά σίγουρα αυθεντικές, αφού είναι κομμάτι της δικής μας πραγματικότητας. Μια παράσταση διαφορετική, που ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις, γίνεται το πιο τρυφερό juke box για τα αγαπημένα μας τραγούδια.

ΠΟΤΕ16/03/2019 - 21/04/2019
ΠΟΥΠΑΛΜΟΣ
ΣκηνοθεσίαΛάμπρος Γιώτης
ΠαίζουνΔημήτρης Μπέγιογλου, Χριστίνα Φραγκιαδάκη, Βέρα Λάρδη, Χρήστος Θεοχαρόπουλος, Μαργαρίτα Καστρινού, Μαρία Μαραγκοπούλου, Άρτεμις Χατζηαργυρίου, Κατερίνα Webster, Σάββας Βασιλειάδης
Άλλοι συντελεστέςΜουσική: Αλέξανδρος Μισιρλιάδης, Παναγιώτης Κουκούτας, Φωτισμοί: Νίκος Θεοχαρόπουλος, Κωστής Μπασούλης, Μουσική διδασκαλία: Σοφία Μάλαμα, Εικαστική επιμέλεια: Μάγδα Τσαγκαράκη, Βοηθός παραγωγής: Αλεξία Πολυμενοπούλου, Φωτογράφιση: Ειρήνη Μιχοπούλου
Οδηγός Θεάτρου