Πάντα τα τραγούδια ήταν μια πηγή συναισθημάτων. Ένας τόπος όπου συναντιούνται εικόνες από το παρελθόν για να σε συγκινήσουν, να σε κάνουν να χαρείς ή να λυπηθείς και σίγουρα να θυμηθείς στιγμές που νόμιζες ότι είχες ξεχάσει.


Η παράσταση Juke box είναι ένα ταξίδι σε τραγούδια που αγαπήσαμε και ξυπνάνε μέσα μας τις πιο προσωπικές ιστορίες, εκείνες που έχουμε απωθήσει, σαν να τις έχει ζήσει κάποιος άλλος. Κι έπειτα έρχεται εκείνη η μελωδία, εκείνος ο στίχος που ανασύρει τις εικόνες από το παρελθόν αλλά και τα συναισθήματα που τις ακολουθούν.


Κάθε Σαββατοκύριακο ο χώρος έκφρασης και δημιουργίας Παλμός μάς περιμένει στον 6ο όροφο ενός κτιρίου πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας για μια ιδιαίτερη συνάντηση, όπου όλοι έχουμε ίδιο μερίδιο συμμετοχής. Η ομάδα Palyback Ψ, η πρώτη επαγγελματική ομάδα playback στην Ελλάδα, βρίσκεται επί σκηνής για να ακούσει τις δικές μας ιστορίες και να τις ζωντανέψει μέσα από έναν θεατρικό αυτοσχεδιασμό.

 

Σε όλα αυτά αφορμή δίνουν αγαπημένα τραγούδια που έχουν σημαδέψει κάποια στιγμή της ζωής μας. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από θεατρικές αφηγήσεις φωτεινές ή σκοτεινές, αλλά σίγουρα αυθεντικές, αφού είναι κομμάτι της δικής μας πραγματικότητας. Μια παράσταση διαφορετική, που ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις, γίνεται το πιο τρυφερό juke box για τα αγαπημένα μας τραγούδια.