Μεγάλος διαγωνισμός

To LIFO.gr εξασφάλισε και κληρώνει από 5 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου στις 18:30, της Κυριακής 18 Νοεμβρίου στις 21:00, του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου στις 18:30 και της Κυριακής 25 Νοέμβριου στις 21:00 (σύνολο 20 διπλές προσκλήσεις).

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε mail στο [email protected], με τίτλο «REM/κήπος 17/11», «REM/κήπος 18/11», «REM/κήπος 24/11» ή «REM/κήπος 25/11» μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 15:00. Στο κείμενο του mail γράψτε το ονοματεπώνυμο και το κινητό σας.

 

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail και θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο της παράστασης, μισή ώρα πριν από την έναρξη.

 

Τέσσερις ηθοποιοί οδηγούν τον θεατή μέσα από μια ρωγμή στον χρόνο, στον μαγικό χώρο μιάς σκηνικής ταυτοχρονίας. Μολονότι θέατρο, η παράσταση είναι σαν ένα μουσικό κομμάτι όπου πρωταγωνιστούν οι ήχοι.

 

Πολλοί αντίλαλοι και πολλές φωνές κατοικούν αυτόν τον κήπο. Η δραματουργία και το μουσικό- ηχητικό σύμπαν αυτής της παράστασης, σαν μια σειρά επικλήσεων στον πρώτο μας κόσμο, πλέκονται σ' ένα αδιαίρετο σύνολο.

 

Πλέκονται κείμενα: Όμηρος, Άννα Αχμάτοβα, Ουίλλιαμ Μπάτλερ Γέητς, Χάινριχ Κλάιστ, Έζρα Πάουντ, Μαρσέλ Προύστ, Τ.Σ.Έλιοτ, Ιάμβλιχος, Γεώργιος Βιζυηνός, Κ.Π. Καβάφης, Νίκος Α. Παναγιωτόπουλος.

 

Επεξεργασμένα κινηματογραφικά θραύσματα: Ζαν Βιγκό, Αντρέι Ταρκόφσκι, Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, Ρομπέρ Μπρεσσόν κά
Ενδεικτικά είναι αυτά τα υλικά από την δραματουργία της παράστασης.