Η χορογραφία Άπειροι επικεντρώνεται στη φυσική, μη επιτηδευμένη και αέναη κίνηση. Καθώς δεν είναι ποτέ σαφές πότε και πώς περνά κανείς από το συνειδητό στο ασυνείδητο, από το σώμα στον νου, από το μέσα στο έξω και από το εγώ στο εμείς, η χορογράφος και χορεύτρια Τέτη Νικολοπούλου μαζί με τους έμπειρους στον αυτοσχεδιασμό χορευτές, Τίμο Ζέχα και Ελένη Πανταζάτου εμβαθύνουν στις μαγικές ιδιότητες της μαθηματικής κορδέλας Möbius, οι οποίες συνδέονται με την ίδια την εμπειρία του χορού.

 

Η ομάδα συνεχίζει την έρευνα (2016-σήμερα) πάνω στην κορδέλα möbius, η οποία πριν ενώσει τις άκρες της τις αντιστρέφει, επιτρέποντας σε ένα σώμα να κινείται ασταμάτητα πάνω της αλλάζοντας διαρκώς προσανατολισμό, για να συνδεθεί αυτή τη φορά με το φιλοσοφικό δοκίμιο Μαριονέττες του Kleist.

 

Με τους εξαιρετικούς μουσικούς αυτοσχεδιασμούς των Βαγγέλη Αλεξόπουλου και Χρυσούλας Παπαδοπούλου, η ομάδα «παίζει» με τις απίθανες ιδιότητες του σώματος, όταν αυτό λειτουργεί ως όλον: την ικανότητα του να παραλλάσσει το σχήμα του χωρίς να σπάει μέσα από την άσκηση έντασης, τις «εύκολες» μετακινήσεις του βάρους του στον χώρο μαζί με ένα άλλο σώμα (contact improvisation), τις ελικοειδείς και σπειροειδείς κινήσεις που δημιουργούνται από τις κινήσεις των αρθρώσεων, τις ατελείωτες κινητικές αλυσίδες που μπορεί να φτιάχνει και άλλα.

 

Στην έρευνα αυτή η ομάδα συνεργάζεται επίσης με την Ζωή Χατζιδάκη (ομάδα Anima- Soma), η οποία συνέβαλε τόσο στην οργάνωση και παραγωγή της παράστασης όσο και στη σωματοποιημένη (ως όλον) προσέγγιση της κίνησης.