Τραγούδια με χαμόγελο για όλη την οικογένεια. Κωμικές πρόζες & σπαραξικάρδιες ατάκες. Πικάντικα σχόλια για τα λαϊκά κορίτσια και τ' αγόρια με κοιλίτσα. Αφιέρωμα στη βλακεία που τελικά είναι ανίκητη. Τραγούδια χιουμοριστικά και εύθυμα. Παντελώς αΘέμιτα. Για να σκάσει επιτέλους το πικραμένο χείλι του πελάτη... Γιατί αυτή η ρημάδα η κρίση, μόνο με χιούμορ και χαμόγελο παλεύεται!

Ο βασιλιάς του χαμόγελου Θέμης Ανδρεάδης, επιστρέφει δριμύτερος στο πάλκο. Σαν να μην πέρασε μια μέρα... Ένας Θέμης χείμαρρος, γλυκόπικρα γοητευτικός όπως πάντα, ένας πραγματικά ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, ξανά κοντά στον κόσμο που τον αγάπησε, σχεδόν είκοσι χρόνια μετά.

Ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, φέτος παρέα με τον παιδικό του ήρωα! Μετά από τέσσερεις προσωπικούς δίσκους και σχεδόν δέκα χρόνια στο σανίδι, ενώνει τις δυνάμεις του με τον «πολύ ωραίο» Θέμη. Ο πληθωρικός Παντελής, με την σκωπτική πένα και το διονυσιακό μπρίο επί σκηνής, υποδέχεται στο γνώριμο του ΝΤΟΥ, το παιδικό του ίνδαλμα. Μαζί παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν τα λαϊκά κορίτσια, αστειεύονται με τους φίλους ηθοποιούς  και σκορπίζουν απλόχερα γέλιο, τραγούδι και χαρά.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε high spirits! Συμφωνούν και επαυξάνουν με το πνεύμα της παράστασης. Ο εκφραστικός, πνευματώδης Γεράσιμος και ο καταιγιστικός αλλά τρυφερός Μποστ, μαζί με τον Θέμη και τον Παντελή επί σκηνής δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Είναι το απόλυτο κουαρτέτο εγχονδρών του φετινού χειμώνα! Γέλια και τραγούδια κάνουν ντου από παντού. Όποιος δεν σιγοτραγουδήσει και δεν γελάσει με την καρδιά του παίρνει πίσω τα λεφτά του! Εξάλλου «λεφτά υπάρχουν...» ΓΑΠ και κάτω!