Τρία νέα παιδικά βιβλία που θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις Ίκαρος

Το Κάτι βρομάει στου Πίτσου της Ευτυχίας Γιαννάκη, το νέο βιβλίο της Άλκηστης Χαλικιά Σαν Διακοπές Ρεύματος και το πρώτο λεύκωμα αναμνήσεων του Oliver Jeffers με τίτλο Η Ζωή σου στη Γη

The LiFO team, 9.5.2023 | 14:05

Από τις εκδόσεις  Ίκαρος αναμένονται να κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα 15 Μαΐου τρία νέα παιδικά βιβλία.

 

1.

Κάτι βρομάει στου Πίτσου

Της Ευτυχίας Γιαννάκη, σε εικονογράφηση της Σοφίας Τουλιάτου.

 

Κάτι βρωμάειΗ πέμπτη ιστορία μυστηρίου για λιλιπούτειους αναγνώστες, με ήρωες τους Πιτσιμπουίνους και κεντρικό χαρακτήρα, σε ρόλο ντετέκτιβ, τον Μικρό Μπλε.

 

Για παιδιά από 3 ετών

 

2.

Σαν διακοπές ρεύματος

Το νέο βιβλίο της Άλκηστης Χαλικιά, σε εικονογράφηση της Μάριας Μπαχά

 

Σα διακοπέςΗ Άλκηστη Χαλικιά στο νέο της βιβλίο ξεφεύγει από τη μικρή φόρμα και μας παρουσιάζει μια ιστορία για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας δημιουργώντας ένα ανατρεπτικό νεανικό βιβλίο διακοπών και εξερεύνησης της φύσης.

 

Την έκδοση εικονογραφεί η Μάρια Μπαχά, και τη συνοδεύει μουσικό CD με δεκατέσσερα τραγούδια σε στίχους της Άλκηστης Χαλικιά, μουσική της Μέλπως Χαλκουτσάκη και του Πέτρου Σταμέλου.

 

Για παιδιά από 7 ετών

 

3.

Η ζωή σου στη Γη

Το πρώτο λεύκωμα αναμνήσεων του Oliver Jeffers, σε μετάφραση του Φίλιππου Μανδηλαρά.

 

Η ζωή σου στη ΓηΕμπνευσμένο από το παγκόσμιο μπεστ σέλερ του Oliver Jeffers, Βρισκόμαστε εδώ, αυτό το μοναδικό λεύκωμα για γονείς θα κρατήσει ζωντανή κάθε στιγμή, από την εγκυμοσύνη μέχρι τα πρώτα χρόνια του νέου μέλους της οικογένειας.

 

Το λεύκωμα περιλαμβάνει σελίδες όπου μπορούν να σημειωθούν γεγονότα, αξέχαστες στιγμές, οι πρώτες λέξεις, καθώς και θήκες για να τοποθετηθούν φωτογραφίες και πολύτιμα ενθύμια.

 

Ένα βιβλίο που θα διαβάζεται ξανά και ξανά, καθώς η συναισθηματική του αξία θα μεγαλώνει με τα χρόνια!

Οδηγός Παιδιού