Teddy's Night: Ένα διαφορετικό sleepover στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Τα παιδιά αφήνουν τους λούτρινους φίλους τους στο μουσείο και επιστρέφουν για να μάθουν τις περιπέτειές τους.

The LiFO team, 5.3.2020 | 19:29

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου οργανώνει μια απίθανη βραδιά για γονείς και παιδιά ηλικίας 3 - 6 ετών, την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

 

Πρόκειται για ένα διαφορετικό sleepover για τους αγαπημένους λούτρινους φίλους των παιδιών που θα περάσουν το βράδυ της Παρασκευής στο μουσείο. Την επόμενη μέρα τα παιδιά, θα ανακαλύψουν πώς εκείνα πέρασαν μακρία τους καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας. 

 

Teddy's Night: Ένα διαφορετικό sleepover στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
Teddy's Night

 

Η δράση ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής στο μουσείο, μαζί με τα κουκλάκια για μια βραδινή περιήγηση με φακούς στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας με σκοπό την ανακάλυψη κάθε κρυφής γωνιάς του, με κάθε παράξενο μηχάνημα, αλλά και κάθε σκοτεινή ιστορία που κρύβει.

 

Στην συνέχεια η φαντασία μένει ελεύθερη κατασκευάζοντας κούκλες, μάσκες, σκούφους ύπνου και αναπαυτικά κρεβάτια για τους μικρούς φίλους των παιδιών. Οι άνθρωποι του μουσείου πρόκειται να βρίσκονται εκεί προκειμένου να δουν τα πάντα και να τα εξιστορήσουν στα παιδιά που πρόκειται να αποχωριστούν τους αγαπημένους φίλους τους.

 

Παρασκευή 13 έως Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, Ώρες: Παρασκευή 17.00 - 20.00. Συμμετοχή:20€ (παιδί & γονιός), Κρατήσεις & πληροφορίες: 213-0109325, Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 – 16.00 (λόγω περιορισμένων θέσεων, κρίνεται απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση).

Οδηγός Παιδιού