ADVERTORIAL

 

Όποιος έχει παίξει με PLAYMOBIL να σηκώσει χέρι! Σε αυτή την ερώτηση συναντιόμαστε μικροί και μεγάλοι, γενιές και γενιές που έχουμε κρατήσει αυτές τις εμβληματικές φιγούρες, βάζοντας και βγάζοντας καπέλα, αλλάζοντας φορεσιές, συναρμολογώντας τα κάστρα, τα πειρατικά καράβια ή τα παλάτια με τις ξανθές πριγκίπισσες. 

 

Φαντάσου, λοιπόν, αυτόν τον κόσμο να ζωντανεύει μπροστά σου και να σε καλεί να γίνεις μέρος του. Το PLAYMOBIL FunPark είναι ένα πάρκο –το μοναδικό– που έχει φτιαχτεί για να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ιστορίες φανταστικές, με πρωταγωνιστές τα λατρεμένα παιχνίδια που χρόνια τώρα εξιτάρουν τη φαντασία αμέτρητων παιδιών. 

 

Ο παιδότοπος της Κηφισιάς είναι ένα εντυπωσιακό σκηνικό που σε εκπλήσσει από την πρώτη στιγμή που περνάς τη μαρμάρινη είσοδο. Εκεί, ανάμεσα σε δύο μεσαιωνικούς πυργίσκους, οι γιγάντιες πολύχρωμες φιγούρες PLAYMOBIL σε υποδέχονται για να χαθείς ανάμεσα σε πειρατές, δεινόσαυρους, αρχαίους ελληνικούς θεούς, πριγκίπισσες, πυροσβέστες και ιππότες. Τα μινιμαλιστικά, λειτουργικά ανθρωπάκια ζωντανεύουν σε κάθε πιθανή εκδοχή μέσα σε ένα τεράστιο playground, οργανωμένο ανά θεματολογία και ηλικιακή κατηγορία. Τα παιδιά μπορούν να αγκαλιάσουν τους αγαπημένους τους ήρωες, να παίξουν μαζί τους και να δημιουργήσουν απίθανες ιστορίες με τη φαντασία τους.

 

PLAYMOBIL FunPark

 

Οι Πειρατές της Καραϊβικής ξιφομαχούν μια ανάσα μακριά από τα πριγκιπικά παλάτια, η εποχή των δεινοσαύρων συναντά το Αρχηγείο της Αστυνομίας, οι ιππότες φτιάχνουν ιστορίες μαζί με κουκλόσπιτα και ζωολογικούς κήπους και σε όλα αυτά οι πρωταγωνιστές είναι οι μικροί επισκέπτες που γίνονται μέρος του παιχνιδιού.  

 

Ανάμεσα σε 8 διαφορετικές θεματικές γωνιές, όλα τα παιδιά από 18 μηνών έως 12 ετών θα ανακαλύψουν τη δική τους αγαπημένη και θα διαλέξουν τις φιγούρες PLAYMOBIL που τους αρέσουν για να στήσουν το δικό τους παιχνίδι. Μάλιστα, οι μικρότεροι επισκέπτες έως 4 ετών θα βρουν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου η διασκέδαση συνδυάζεται με την ασφάλεια και τις ειδικές απαιτήσεις αυτής της ηλικίας, ενώ εμείς, οι γονείς, απολαμβάνουμε έναν καφέ ή κάποιο ρόφημα στα τραπεζάκια του Lechuza Café & Store που βρίσκονται ακριβώς δίπλα.

 

Το PLAYMOBIL FunPark είναι ο ιδανικός χώρος για αξέχαστα παιδικά πάρτι και οι φαν –δεν εννοούμε μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους– δεν θα μπορέσουν να ξεκολλήσουν από το PLAYMOBIL FunStore όπου φιγουράρουν όλα τα προϊόντα της συλλογής PLAYMOBIL. Ένας τέτοιος κόσμος δεν θα μπορούσε παρά να συμπεριλαμβάνει τους πάντες, γι’ αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να υποδεχτεί παιδιά με ειδικές ανάγκες –η είσοδος για ΑμεΑ είναι δωρεάν–, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παίξουν ανέμελα σε αυτό το πάρκο όπου ζωντανεύουν τα όνειρα και οι φανταστικές ιστορίες. 

 

Όσο για τους μεγάλους, το πιο πιθανό είναι ότι θα παρασυρθούν κι εκείνοι σε αυτό το παιχνίδι και θα θυμηθούν τη χαρά της αληθινής, αγνής διασκέδασης.

 

PLAYMOBIL FunPark

 

PLAYMOBIL FunPark

 

Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, Κηφισιά, 17ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, 210 8000018

playmobil-funpark.gr 

Εορταστικό ωράριο:

18/12/23-6/1/24: 10:00-21:00

24/12/23 & 31/12/23: 10:00-17:00

25/12/23 & 1/1/2024: ΚΛΕΙΣΤΑ

Οδηγός Παιδιού