Η Στέγη καλεί όλα τα παιδιά από 6 ετών και άνω να ηχογραφήσουν το δικό τους τραγούδι αγάπης

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το μουσικό φεστιβάλ Big Bang καλούν όλα τα παιδιά από 6 ετών και άνω να ηχογραφήσουν το δικό τους τραγούδι με θέμα την αγάπη.

The LiFO team, 5.6.2020 | 16:05

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ για μικρούς και μεγάλους, Big Bang, καλούν όλα τα παιδιά από 6 ετών και άνω να ηχογραφήσουν το δικό τους τραγούδι αγάπης στο σπίτι και να γίνουν μέρος της εικονικής εγκατάστασης «Love Song».

 

Μπορεί το έκτο φεστιβάλ μουσικής για όλη την οικογένεια να μην πραγματοποιήθηκε φέτος, όμως η Στέγη συνεχίζει να τροφοδοτεί τον μουσικό διάλογο που ξεκίνησε με το φεστιβάλ Big Bang, επιδιώκοντας να μοιραστεί με όλους μουσικές εμπειρίες.

 

Έως τις 12 Ιουνίου παιδιά από 6 ετών μπορούν να υποβάλουν με τη βοήθεια των γονιών τους τα δικά τους τραγούδια. Τα τραγούδια αγάπης μπορούν να αφορούν το αγαπημένο μέρος, χρώμα, ζώο, φαγητό, δραστηριότητα, ήρωα, πρόσωπο, ή απλά να βασίζονται στον αγαπημένο ήχο του παιδιού. Εάν το παιδί παίζει κάποιο μουσικό όργανο θα μπορούσε να συνοδεύσει με αυτό το τραγούδι αγάπης του. Πιθανότατα τα παιδιά θα έχουν πολλές ιδέες, αλλά ας προσπαθήσουν να διατηρήσουν το τραγούδι αγάπης τους σύντομο (ακόμα και 20 δευτερόλεπτα αρκούν).

 

Το τραγούδι μπορεί να αποθηκευτεί ως αρχείο ήχου (audio) σε τηλέφωνο ή σε κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή, όπως π.χ. με την εφαρμογή Recorder για κινητά Android.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή του μικρού μουσικού είναι να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα και να ανεβάσετε το τραγούδι που θα έχετε ηχογραφήσει ήδη βάσει των προηγουμένων οδηγιών ή να το ηχογραφήσετε μέσω της φόρμας που θα βρείτε εκεί, κάνοντας χρήση της ενσωματωμένης εφαρμογής «Ηχογράφηση/Record»

 

Μπορείτε να κατεβάστε τις οδηγίες εδώ για το πώς να κάνετε το δικό σας σύντομο τραγούδι αγάπης με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Ακούστε όλα τα Τραγούδια Αγάπης από 19 Ιουνίου στο εδώ. 

Οδηγός Παιδιού