Το τέλος της σχολικής περιόδου είναι εκείνη η χρονική στιγμή που όλοι μαθητές περιμένουν με ανυπομονησία και όλοι οι γονείς κυριεύονται από άγχος για το τι θα κάνουν ώστε τα παιδιά τους να περάσουν καλά και, φυσικά, να μείνουν μακριά από τις οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα δίνει την ιδανική λύση για τη δημιουργική απασχόληση που αναζητάς μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές.

 

Με προγράμματα που απευθύνονται σε παιδιά από 3 έως 17 ετών, το Doukas Summer Camp προσφέρει ψυχαγωγία, επαφή με τη ζωή στην ύπαιθρο και τη θάλασσα και δημιουργεί νέες εμπειρίες, προσαρμοσμένες σε κάθε ηλικία. Αθλητικές δραστηριότητες, εκδρομές, διδακτικές ενότητες και δημιουργικές δράσεις συνδυάζονται σε μια καλοκαιρινή εμπειρία, κατά τη διάρκεια της οποίας τηρούνται αυστηρά όλοι οι υγειονομικοί κανόνες, όπως αυτοί προβλέπονται από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

 

Το «Play 4 Fun» απευθύνεται σε παιδιά 3-6 ετών και περιλαμβάνει mini tennis, αυτοάμυνα, παιχνίδια με μπάλα, ρυθμική γυμναστική, χορό, yoga for children, swimming games στην πισίνα baby του αθλητικού κέντρου «Δαΐς» και μια σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες που ενισχύουν τον αυτοσχεδιασμό, αλλά και εκδρομές στη θάλασσα ή εξερεύνηση στο δάσος.

 

Doukas Summer Camp
Τα αγόρια που αγαπούν το ποδόσφαιρο θα λατρέψουν το πρόγραμμα «Football» για ηλικίες 8-12 ετών.

 

Στο «Super Active» συμμετέχουν παιδιά που θα φοιτήσουν στη Β’ Δημοτικού και καθημερινά έρχονται σε επαφή με μια σειρά από αθλήματα όπως το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το χάντμπολ, ο στίβος, το mini tennis, το mini golf και η αυτοάμυνα. Ταυτόχρονα, συμμετέχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες, απολαμβάνουν την προβολή παιδικών ταινιών, κάνουν εκδρομές στη θάλασσα και σε θεματικά πάρκα και συμμετέχουν σε βιωματικές εκπαιδευτικές δράσεις για τα ζώα.

 

Τα αγόρια που αγαπούν το ποδόσφαιρο θα λατρέψουν το πρόγραμμα «Football» για ηλικίες 8-12 ετών. Σε αυτό προπονούνται από πιστοποιημένους προπονητές της UEFA, παίρνουν μαθήματα κανονισμών από διακεκριμένους διαιτητές και, φυσικά, παίζουν ποδόσφαιρο σε γήπεδα 5x5 και 11x11 με φυσικό και τεχνητό χλοοτάπητα.

 

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος επισκέπτονται προπονητικά κέντρα μεγάλων ομάδων της Super League, συναντιούνται με γνωστούς ποδοσφαιριστές και προπονητές και συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες με άλλα σχολεία και συλλόγους. 

 

Doukas Summer Camp
Το «Play 4 Fun» απευθύνεται σε παιδιά 3-6 ετών.

 

Αντίστοιχα, το «Sports» για αγόρια και κορίτσια 8-12 ετών προσφέρει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του, την επαφή με όλα τα σπορ, από βόλεϊ και μπάσκετ μέχρι τραμπολίνο και ενόργανη και από πινγκ-πονγκ μέχρι καράτε. Δεν λείπουν ούτε από αυτό το πρόγραμμα οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες με παιχνίδια στρατηγικής, οι καλλιτεχνικές δράσεις (ζωγραφική σε t-shirts, γυαλί, και πέτρα) και, φυσικά, οι εκδρομές στη φύση.

 

Το πρόγραμμα «Dance» για κορίτσια 8-12 ετών προσφέρει μαθήματα σε όλα τα είδη χορού, που θα συναρπάσουν τις μικρές χορεύτριες. Ballet, modern & free jazz choreography, hip-hop videoclip, latin dance & ballroom και cheerleaders dance συνοδεύονται από τη γνωριμία με τη θεατρική σκηνή, ενώ το Body Percussion - «Δημιουργώ μουσική με το σώμα μου» είναι μια μοναδική εμπειρία.

 

Doukas Summer Camp
Tο «Sports» για αγόρια και κορίτσια 8-12 ετών προσφέρει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του, την επαφή με όλα τα σπορ, από βόλεϊ και μπάσκετ μέχρι τραμπολίνο και ενόργανη και από πινγκ-πονγκ μέχρι καράτε.

 

Για τους πιο περιπετειώδεις μαθητές, το «Adventure» για αγόρια και κορίτσια 8-12 αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Ιππασία, lazer tag, roller skating, bowling, αναρρίχηση, go karts, adventure parks, δράσεις στο βουνό με πεζοπορία και ποδηλασία, παιχνίδια επιβίωσης, δράσεις στη θάλασσα με ιστιοπλοΐα, wind surfing και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς περιλαμβάνονται σε αυτό το πρόγραμμα του Doukas Summer Camp. 

 

Όσο για τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου, έχει σχεδιαστεί το πρόγραμμα «Teens» με δραστηριότητες στο «Δαΐς». Από aerobic μέχρι yoga και από TRX μέχρι ενδυνάμωση κορμού με fit ball και βιωματικά παιχνίδια διατροφικής συμπεριφοράς, το «Teens» τα έχει όλα. Δεν λείπουν οι δράσεις στην ύπαιθρο με παιχνίδια προσανατολισμού, πεζοπορία, εξερεύνηση και team building, που αναπτύσσουν τις δεξιότητες των παιδιών.

 

Doukas Summer Camp
Στο «Super Active» συμμετέχουν παιδιά που θα φοιτήσουν στη Β’ Δημοτικού.

 

Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί από καθηγητές φυσικής αγωγής, εξειδικευμένους προπονητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου και περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή των παιδιών στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, ασφάλιση ατυχημάτων και δυνατότητα φύλαξης των παιδιών από τις 8 το πρωί, καθώς και εκπτώσεις για αδέλφια. 

 

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και του αθλητικού κέντρου «Δαΐς» γίνονται το ιδανικό περιβάλλον για να φιλοξενήσουν τους μαθητές, προσφέροντάς τους ό,τι καλύτερο για τη σωματική τους υγεία, την πνευματική τους ανάπτυξη και την ψυχική τους ηρεμία. Κι αυτή η ασφάλεια προσφέρει ένα πιο όμορφο καλοκαίρι όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους.

 

Doukas Summer Camp
Δεν λείπουν οι δράσεις στην ύπαιθρο με παιχνίδια προσανατολισμού, πεζοπορία, εξερεύνηση και team building, που αναπτύσσουν τις δεξιότητες των παιδιών.