O σεφ Βασίλης Τζίμας μάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για το Μεγάλο Σάββατο. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, κριθαρότο με συκωτάκια αρνιού, γεμιστό μπούτι αρνιού με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα και εκμέκ κανταΐφι στο τέλος, για να μας γλυκάνει. Η τιμή κατ' άτομο είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποτηριού λευκό ή κόκκινο κρασί.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Το βρέφος που έλαβε την πρώτη εξατομικευμένη γονιδιακή θεραπεία στην ιστορία έκανε τα πρώτα του βήματα
«Υπεργρίπη»: Κορυφώνεται στην Ελλάδα το στέλεχος «Κ», σύμφωνα με ειδικούς
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η Ντόρα Γιαννακοπούλου
Γιατί θα βιώσουμε σήμερα τη μεγαλύτερη νύχτα του έτους;
Anok Yai: Το μοντέλο της χρονιάς διαγνώστηκε με συγγενή ανωμαλία σε καρδιά και πνεύμονες