O σεφ Βασίλης Τζίμας μάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για το Μεγάλο Σάββατο. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, κριθαρότο με συκωτάκια αρνιού, γεμιστό μπούτι αρνιού με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα και εκμέκ κανταΐφι στο τέλος, για να μας γλυκάνει. Η τιμή κατ' άτομο είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποτηριού λευκό ή κόκκινο κρασί.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Αλλαγή ώρας 2025: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω;

Μπαλί: Από τον «παράδεισο» του Instagram στην πραγματικότητα του υπερτουρισμού

Συνελήφθη ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά από καταγγελία για φθορές σε οχήματα

Καιρός: Βροχές και τοπικές καταιγίδες τη Δευτέρα – Πού θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα

Από πότε και γιατί άρχισε να θεσπίζεται η χειμερινή και η θερινή ώρα
