O σεφ Βασίλης Τζίμας μάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για το Μεγάλο Σάββατο. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, κριθαρότο με συκωτάκια αρνιού, γεμιστό μπούτι αρνιού με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα και εκμέκ κανταΐφι στο τέλος, για να μας γλυκάνει. Η τιμή κατ' άτομο είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποτηριού λευκό ή κόκκινο κρασί.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πλοίο εμβόλισε το σκάφος του Τούρκου επιχειρηματία που ταξίδευε για Μύκονο

Φωτιές τώρα: Ανεξέλεγκτα τα μέτωπα σε Αχαΐα, Πρέβεζα, Χίο και Ζάκυνθο

Στη φυλακή η πρώην πανίσχυρη Πρώτη Κυρία της Νότιας Κορέας: Κοιμάται σε στρώμα στο πάτωμα

«Θα πέσει η νύχτα»: Ο Κωνσταντίνος Τζαμιώτης έγραψε το καλύτερο μυθιστόρημά του

Ισραηλινός αθλητής έκανε on camera χειρονομία αποκεφαλισμού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Νέων
