O σεφ Βασίλης Τζίμας μάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για το Μεγάλο Σάββατο. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, κριθαρότο με συκωτάκια αρνιού, γεμιστό μπούτι αρνιού με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα και εκμέκ κανταΐφι στο τέλος, για να μας γλυκάνει. Η τιμή κατ' άτομο είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποτηριού λευκό ή κόκκινο κρασί.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Eurovision 2025: Το Spotify σχολίασε την πρόβα της Klavdia

Λύκοι: Αλλάζει το καθεστώς προστασίας τους στην ΕΕ, τι θα ισχύει

Σκοτώθηκε δύτης κατά τις εργασίες για την ανέλκυση του γιοτ του μεγιστάνα Μάικ Λιντς

Λύκοι στην Πάρνηθα: Εισαγγελική εντολή να απομακρυνθούν - «Λείπουν πολλά ελάφια»

Πάπας Λέων: Τι είπε στον μεγαλύτερο αδελφό του λίγο πριν το Κονκλάβιο
