O σεφ Βασίλης Τζίμας μάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για το Μεγάλο Σάββατο. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, κριθαρότο με συκωτάκια αρνιού, γεμιστό μπούτι αρνιού με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα και εκμέκ κανταΐφι στο τέλος, για να μας γλυκάνει. Η τιμή κατ' άτομο είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποτηριού λευκό ή κόκκινο κρασί.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ απέπλευσε για τη Γάζα με στόχο το «σπάσιμο του αποκλεισμού»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Ήμουν ένα αγρίμι που είχε κατέβει από τα βουνά»

Ξένια Κουναλάκη: «Το Ισραήλ διαπράττει εγκλήματα πολέμου στη Γάζα»

Αταμάν: «Ρατσιστές αυτοί που έβριζαν την Τουρκία»

Η Ευρώπη «σκανάρει» τους Βρετανούς: Δακτυλικά αποτυπώματα για την είσοδο στη ζώνη Σένγκεν
