YTON the music show: Ο Stephan Bodzin σε μια μοναδική live εμφάνιση

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος pioneer της Melodic Techno έρχεται σε μια μοναδική live εμφάνιση στο YTON τη Παρασκευή 18 Μαρτίου.

The LiFO team, 8.3.2022 | 13:06
ADVERTORIAL

Το 88 ΒUTTERFLY υποδέχεται τον «άνθρωπο της μελωδίας» ή αλλιώς γνωστό ως Stephan Bodzin.

 

 

YTON the music show: STEPHAN BODZIN Live

 

 

Θα μπορούσε να θεωρηθεί ο απόγονος των Pink Floyd & Kraftwerk στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής στη σύγχρονη περίοδο. Έχει αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση στη ζωντανή ηλεκτρονική μουσική που τον βλέπει να τροποποιεί συνεχώς τόσο την τεχνολογία όσο και την προσέγγισή του στο κοινό, ο ίδιος δημιουργεί ένα ζωντανό σόου και κάνει τους ανθρώπους να συμμετέχουν διαδικασία δημιουργίας μουσικής σε πραγματικό χρόνο.

 

 

YTON the music show: STEPHAN BODZIN Live

 

 

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος pioneer της Melodic Techno έρχεται σε μια μοναδική Live εμφάνιση στο YTON τη Παρασκευή 18 Μαρτίου.

 

Μαζί του θα βρεθεί ο Ιταλός FEDELE. Με καταγωγή από το Μπάρι της Ιταλίας, ο Fedele Ladisa είναι μέρος της τάσης παραγωγών-DJ που θέλουν να εξερευνήσουν νέες πτυχές ηλεκτρονικής μουσικής και ένα από τα τρία μυαλά πίσω από το ήδη αναγνωρισμένο Ιταλικό brand Agents of time. Έχει εμφανιστεί σε διεθνώς αναγνωρισμένα φεστιβάλ καθώς και σε διαβόητα κλαμπ σε όλο τον κόσμο και εχει λάβει τεράστια υποστήριξη από τους Stephan Bodzin, Maceo Plex, Tiga, Tale of Us, Dixon, John Digweed, Miss Kittin, Dj Stingray κ.α.

 

YTON the music show: STEPHAN BODZIN Live

 

 

Εισιτήρια στο viva.gr

FacebookStephan Bodzin Live at Yton 88 Butterfly


RSVP: 698 3016600


MORE ACTS & INFO TBA

Οδηγός Διασκέδαση