Whisky Live “Night” : πέντε Whisky Celebrities βάζουν φωτιά στην Αθηναϊκή διασκέδαση

Όλα τα μυστικά του whisky θα αποκαλυφθούν το Σάββατο 18 Μαΐου στο 42 Barstronomy

Newsroom 17.5.2019 | 17:08

Το 42 Barstronomy (Κολοκοτρώνη 3, Παλιά Βουλή) επέλεξε το Whisky Live, για να εγκαινιάσει το Σάββατο 18 Μαΐου τη νέα σειρά εκδηλώσεων που ανατρέπουν όσα περιμένει κανείς από μια εκδήλωση για premium ουίσκι και δημιούργησε μια βραδιά χωρίς εισιτήριο εισόδου, με κύρια συστατικά τη live μουσική, κορυφαία whisky brands και τις νέες κυκλοφορίες στην Ελλάδα.

 

Ο διεθνής θεσμός που πραγματοποιεί περισσότερες από 45 ετήσιες κεντρικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, εκδότης της «βίβλου» του ουίσκι «Whisky Magazine» και διοργανωτής των Παγκοσμίων Βραβείων Whisky (World Whiskies Awards), με μόλις ενάμιση χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα και ήδη 3 main events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο ενεργητικό του, σας παρουσιάζει 24 μάρκες ουίσκι σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδόσεις τους, καθώς και ετικέτες που δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό.

 

Whisky Live “Night” : πέντε Whisky Celebrities βάζουν φωτιά στην Αθηναϊκή διασκέδαση

 

Τι γνωρίζετε για αυτά τα brands; Benriach, Bruichladdich, Cardhu, Dalmore, Dalwinnie, Glen Scotia, Glendronach, Glenglassaugh, Glengoyne, Glenmorangie, Glenmoray, Ian MacLeod's As we get it, Jack Daniel's, Johnnie Walker, Lagavulin, Loch Lomond, Mortlach, Oban, Raven Rare, Smokehead, Talisker, Tamdhu, That Boutique-y Whisky και μία ειδική Whisky Magazine Special Selection έκδοση, το Editor's Blend 2018.

 

Μην ανησυχείτε για όσα δεν ξέρετε γιατί όλα τα μυστικά του «νερού της ζωής», όπως είναι η ονομασία του whisky στα κέλτικα, θα σας αποκαλυφθούν από τις 8:00 μμ στο 42 Barstronomy, με τη βοήθεια κορυφαίων ειδικών και 5 διεθνών προσωπικοτήτων του ουίσκι.

 

Καλεσμένοι του Whisky Live για μία και μοναδική βραδιά είναι ο Rob Allanson, o Πρόεδρος των World Whiskies Awards, ο Dr. Nicolas Morgan της Diageo και μέλος του Whisky Hall of Fame, ο Dr. Sam Simmons της Atom Brands και Keeper of the Quaich, η Cat Spencer και ο Simon Roser του Simply Whisky και World Whiskies Awards Judge.

 

Whisky Live “Night” : πέντε Whisky Celebrities βάζουν φωτιά στην Αθηναϊκή διασκέδαση

 

Στον ειδικό κατάλογο του 42 Barstronomy, θα δείτε περισσότερες από 60 ετικέτες, κάποιες από τις οποίες ξεπερνούν τα 300 €. Ευτυχώς θα υπάρχει επιλογή ποσότητας (10, 25 ή 50 ml), καθώς και ειδικές τιμές γνωριμίας, για να μπορεί κανείς να τα δοκιμάσει όλα!

 

Αλλά ας μην ξεχνάτε ότι το Whisky Live Night είναι μια μοναδική βραδιά απόλαυσης και διασκέδασης με τη μουσική να πρωταγωνιστεί. Γι' αυτό και στις 10:30 μμ, οι ίδιοι οι διεθνείς celebrities θα ανέβουν στη σκηνή και θα δώσουν για εσάς μια μοναδική live performance.

 

Είναι άλλωστε οι μοναδικοί The Whisky Band!

 

Whisky Live “Night” : πέντε Whisky Celebrities βάζουν φωτιά στην Αθηναϊκή διασκέδαση

 

Ειδικά Tasting Sessions @ The Angus Hudson room

H βραδιά έχει και εκπλήξεις για λίγους. Στο νέο – κρυφό – downstairs χώρο του 42 Barstronomy, μόνο 20 λάτρεις του whisky θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δύο μοναδικά ωριαία tasting sessions που ξεκινούν στις 6:30μμ και θα περιλαμβάνουν συνολικά 14 εξαιρετικές premium ετικέτες, με 7 διαφορετικά labels ανά session.

 

1o Session (6:30μμ)
Johnnie Walker Blue Label Ghost & Rare Port Ellen, Cardhu 18yo, Glenmorangie 18yo, Lagavulin 12yo, Mortlach 16 yo, Oban Distillers Edition, Talisker 30yo

 

2o Session (7:30μμ)
Dalmore King Alexander III, Glen Scotia Victoriana, Glengoyne 21yo, Jack Daniel's No27 Gold, Octomore Dialogue, That Boutique-y Whisky Islay #1, Whisky Magazine Special Selection Editor's Blend 2018

 

Είναι η πρώτη φορά που τόσοι experts βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα masterclass. Το κόστος συμμετοχής είναι 100€ και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο @whiskylivegreece ή να στείλετε email στο [email protected].

 

Ειδικές τιμές από την Κάβα Ανθίδης.

 

Αν ανακαλύψετε το αγαπημένο σας whisky, μπορείτε να το αγοράσετε εκείνη τη στιγμή. Το WL, σε συνεργασία με την Κάβα Ανθίδη, εξασφάλισε τις προτεινόμενες φιάλες σε ειδική τιμή. Θα τα δείτε όλα στον κατάλογο της εκδήλωσης.

 

Whisky Live Nights – The premiere. Μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

 

Οδηγός Διασκέδαση