Tiki Week | Πού να πας για να απολαύσεις εξωτικά κοκτέιλ με ρούμι Angostura και ατμόσφαιρα Καραϊβικής

Από 27 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου, 7 αγαπημένα bars της Αθήνας βάζουν τα ''εξωτικά'' τους για την Tiki Week!

Newsroom 24.5.2019 | 11:35

Διψάς για διακοπές; Ονειρεύεσαι κάποια χρυσή αμμουδιά της Καραϊβικής και μια άνετη ξαπλώστρα, ένα ποτήρι κεχριμπαρένιο ρούμι και το βλέμμα σου να χάνεται στο άπειρο γαλάζιο; Και εμείς, αλλά μας σταματάει το ξυπνητήρι που μας ξυπνάει κάθε πρωί!

 

 

 

Το ρούμι Angostura κάνει την ευχή όλων μας πραγματικότητα αφού για μία εβδομάδα γιορτάζει με το Angostura Tiki Week ντύνοντας εξωτικά επτά αγαπημένα bars! Από 27 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου, 7 αγαπημένα bars της Αθήνας βάζουν τα ''εξωτικά'' τους για να γιορτάσουν και προσφέρουν εξωτικές κοκτεϊλάρες με βάση το αγαπημένο premium ρούμι Angostura σε τέλειες τιμές.

 

Που θα ζήσεις την απόλυτη Tiki Week με premium ρούμι Angostura;

Στο 9 Βήτα Home Bar (Θουκυδίδου 9Β, Χαλάνδρι), στο Baba Au Rum (Κλειτίου 6), στο Holy Spirit (Λαοδίκης 41, Γλυφάδα), στο Μπλε Παπαγάλος (Λεωνίδου 31), στο Juan Rodriguez Bar (Παλλάδος 3), στο Upupa Epops (Αλκμήνης 7) και στο White Monkey (Γρηγορίου Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι)!

 

 

Αν, πάντως, θες να είσαι σωστός, οφείλεις να περάσεις μία βόλτα από όλα τα bars και να δοκιμάσεις όλα τα εξωτικά κοκτέιλ του Angostura Tiki Week. Πιες για μια μοναδικά απολαυστική εβδομάδα τα ειδικά σχεδιασμένα Angostura Tiki cocktails σε προνομιακή τιμή, Δευτέρα - Πέμπτη και Κυριακή 20:00- 00:00 και Παρασκευή- Σάββατο 21:00- 01:00. Άφθονες μέρες, άφθονες ώρες, άφθονος χρόνος για να απολαύσεις ένα ακόμα ρούμι Angostura!

 

Tiki Week | Πού να πας για να απολαύσεις εξωτικά κοκτέιλ με ρούμι Angostura και ατμόσφαιρα Καραϊβικής

 

Αν έχεις... Tiki διάβαινε και μοιράσου στα social την εμπειρία σου με hashtag #Angostura & #AngosturaTikiWeek !

Με ιστορία 200 ετών, αναρίθμητα βραβεία και μεγάλο εύρος ετών παλαίωσης, ο οίκος Angostura είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ρουμιών της Καραϊβικής και συγκεκριμένα από τα νησιά Trinidad & Tobago! Τα Angostura Rums αποτελούν μια από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές ρουμιών και δημιουργήθηκαν με μεράκι και δεξιοτεχνία προσφέροντας εκλεπτυσμένα και παράλληλα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που μπορείς να απολαύσεις σκέτα ή σε cocktails!

 

Βρες το House of Angostura και στο Facebook

 

Tiki Week | Πού να πας για να απολαύσεις εξωτικά κοκτέιλ με ρούμι Angostura και ατμόσφαιρα Καραϊβικής
Οδηγός Διασκέδαση