Τι θα δούμε τον Ιανουάριο στο Faust;

Mία μικρή γεύση από τα event που έρχονται

The LiFO team, 18.1.2019 | 11:17

Ωραίος κόσμος και premium ποτά σε συνδυασμό με ψαγμένα live και μουσικές επιλογές από γνωστούς και δοκιμασμένους DJs, ευγενικό προσωπικό, ζεστός χώρος…. Με άλλα λόγια, το Faust είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης όταν θες να βγεις στο κέντρο.

 

Βρίσκεται στην Καλαμιώτου, δίπλα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης με καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων και από το 2011 που μπήκε στη ζωές μας, έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της νυχτερινής διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας.

 

Το πρόγραμμα του στη μουσική σκηνή για φέτος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: το Space Paradise, ένα από τα πιο επιτυχημένα concept party της χρονιάς, με το οποίο στην κυριολεξία «ταρακουνήθηκε» η electro/rave σκηνή της πόλης, τις σπέσιαλ Παρασκευές με DJs όπως ο Akylla, ο Christo Z, o Snatch και ο Mason και φυσικά τα live με ηχηρά ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό όπως οι Stereo MCs, o Mιθριδάτης, οι Encardia, η Αngelika Dusk, ο Δημήτρης Σαμόλης, ο George Zervos, η Αλεξάνδρα Κλάδη και άλλοι.    

 

 

Τι θα δούμε τον Ιανουάριο στο Faust;
  

 

Για να πάρετε μία μικρή γεύση από το πρόγραμμα του Γενάρη:

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου θα παίξουν στη σκηνή του Faust οι Athens Lounge Orchestra με άκρως παιχνιδιάρικη και χορευτική διάθεση από τα mambo του Perez Pradο στις μποσανόβες του Jobim, κι από την ατμόσφαιρα της Shirley Bassey στα shake του ’60.

 

Στη συνέχεια για ήχους garage και rock ‘n roll την Πέμπτη 24/1 έρχεται ο απόγονος του Gene Vincent, κατά κόσμον George Zervos για να μας ταρακουνήσει με τους ρυθμούς του. Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου οι Πάρις Θωμόπουλος και Κωνσταντίνος Μπιμπής (The guilties) τζαμάρουν δυνατά μουσικές από τη διεθνή Rock n’ Roll και Blues σκηνή, ενώ τη τελευταία μέρα του Γενάρη Πέμπτη 31/1 οι Φούλ του Ρήγα επιστρέφουν στο Faust με νέα κομμάτια και πλούσιο ήχο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Faust επισκεφθείτε το site τους www.faust.gr και τη σελίδα στο Facebook FAUST Bar-Theatre-Arts.

Οδηγός Διασκέδαση