ADVERTORIAL

 

Για το party στη Βαρβάκειο Αγορά που έγινε πριν δύο Κυριακές, δεν θα έλεγες έτσι απλά πήγαμε σε ένα πάρτυ... και αυτό γιατί:

 

Τι να περιμένουμε πια από τους Street Outdoors;

 

Ένα κτίριο 135 ετών, που στεγάζει τη μεγαλύτερη αγορά στο κέντρο της Αθήνας, μεταμορφώθηκε σε club και για περισσότερες από επτά ώρες έπαιξε την πιο ενημερωμένη dance μουσική, από τους Street Outdoors και τους καλεσμένους τους, με περισσότερους από 4.500 ανθρώπους να έχουν περάσει.

 

 

Άρα βρεθήκαμε εκεί γνωρίζοντας ή τυχαία, αλλά αυτό που δεν περιμέναμε ήταν η «μυθική» διάσταση που θα έπαιρνε αυτό το πάρτι. Ζήσαμε μία εμπειρία για την οποία, θα μιλάμε για πολύ καιρό ακόμα και θα είναι σημείο αναφοράς στο μέλλον για την Αθηναϊκή διασκέδαση. 

 

Τι να περιμένουμε πια από τους Street Outdoors;

 

Η μπύρα Μύθος ήταν εκεί και δρόσισε τον κόσμο που πέρασε με παγωμένες μπύρες, επιβεβαίωσε ότι #PantouYparxeiEnasMythos και καλεί το εναλλακτικό και όχι μόνο κοινό της πόλης να την ακολουθήσει σε μία URBANISM διαδρομή, με μυθικούς σταθμούς.

 

Τι να περιμένουμε πια από τους Street Outdoors;

 

Έτσι την Κυριακή 22 Μαΐου μετά τις 16.00,στην πλατεία Θεάτρου, σε ένα μεγάλο street party, οι Street Outdoors παρουσιάζουν τους Γερμανούς ΑΤΑ & Lauer, με το Project «Live at Robert Johnso» που παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φέρνουν την πιο updated μορφή της ηλεκτρονικής μουσικής από την καρδιά της Γερμανίας στο κέντρο της Αθήνας, στο τελευταίο και μαζικότερο party τους για το This is Athens City Festival

Οδηγός Διασκέδαση