Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Οι επιλογές του LIFO.gr

The LiFO team, 2.3.2018 | 12:35

Bedouin

Η ομάδα Playground παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα το ντουέτο της deep house σκηνής, Bedouin. Οι ιδρυτές και resident του party Saga στην Ibiza και του club Scorpios στη Μύκονο έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στο φεστιβάλ Burning Man και έχουν ψηφιστεί breakthrough artists για το 2017/18. Τα sets τους ως djs, διαμόρφωσαν ένα νέο ήχο με progressive, deep και ethnic στοιχεία. Μαζι τους στα decks οι: Viton, Dizharmonia, Marsha και Ezara.

03/03, Ritual Club, Λουκιανού 8, Κολωνάκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 20 ευρώ

 

 

Purple Night 2 Years Anniversary Ball

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Tα Purple Nights γιορτάζουν τα δύο τους χρόνια

 

Το Σάββατο 6 Μαρτίου τα Purple Nights γιορτάζουν τα δύο τους χρόνια και καταλαμβάνουν την κεντρική σκηνή του Ρομάντσο με light installation και μουσική από τους: The Dreamer/ Wrapped In Plastic και Denis D'or.

03/03, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ώρα: 23:30

 

 

20 Years Modular Expansion: Monoloc

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Monoloc

 

H Μodular Expansion, μία από τις πρώτες ομάδες διοργάνωσης που ασχολήθηκε με το techno στην Αθήνα κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο και παρουσιάζει μια σειρά από event για να το γιορτάσει. Η αρχή θα γίνει στις 3 Μαρτίου στο Temple με καλεσμένο τον βερολινέζο Monoloc, γνωστό από τις κυκλοφορίες του στην Afterlife και παρουσίες στα πάρτι των Tale of Us.

03/03, Temple Athens, Ιάκχου 17, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10-12 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Doc Sleep

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Doc Sleep

 

Δυναμική φιγούρα της underground σκηνής του Βερολίνου, η Doc Sleep τρέχει το δικό της label, την Jacktone Records, και είναι resident στο φημισμένο ://about blank της γερμανικής πρωτεύουσας.

3/3, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, 22:00, είσοδος ελεύθερη

 

 

AnoRmale: Jade

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Jade

 

To Anormale επιστρέφει στο Steam Athens με καλεσμένη για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Jade, το τελευταίο απόκτημα της Mobillee. Τα decks θα μοιραστούν μαζί της οι δικοί μας Monkylo, Nicolò & Fabs.

02/03, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, Ώρα: 00:00

 

 

Cannibal Radio: Raffaele Attanasio

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Raffaele Attanasio

 

Ο Cannibal Radio επιστρέφει στο six d.o.g.s παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιταλό DJ και παραγωγό Raffaele Attanasio, γνωστό και ως X-501, σε ένα techno set. O Attanasio είναι το «χαϊδεμένο παιδί» των Juan Atkins και Jeff Mills, γνωστός για τα επικά closing sets του. Την βραδιά θα πλαισιώσουν οι παραγωγοί του Cannibal Radio, Rena αλλά και Mr.M και Simos Ares.

02/03, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Blend: Barem

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Barem

 

Ο Barem, ο συναρπαστικός εκπρόσωπος της minimal techno και του διάσημου label της M-nus, επιστρέφει στην Αθήνα. O Αργεντινός παραγωγός και Dj, προσωπική ανακάλυψη του Richie Hawtin, εκφράζει τη νέα γενιά της ηλεκτρονικής μουσικής που γαλουχήθηκε στην ψηφιακή εποχή. Τη βραδιά του Barem στο six d.o.g.s θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Manolaco.  

03/03, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 15 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση