To Surf Art Festival επιστρέφει και φέρνει λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Από yoga classes μέχρι ικαριώτικο γλέντι θα έχει φέτος το δημοφιλές φεστιβάλ.

To Surf Art Festival επιστρέφει και φέρνει λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι στην Αθήνα.

 

To Surf Art Festival, το φεστιβάλ για το surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία και την ευεξία, σωματική και ψυχική, επιστρέφει δυναμικά στις 26, 27 & 28 Μαΐου. Αυτήν τη φορά η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο, τον «Προορισµό Παπαστράτος» στον Πειραιά, που του επιτρέπει να μεγαλώσει και να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα δρώμενα.

 

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις που από το 2013 διεξάγονται με μεγάλη επιτυχία και απήχηση όχι μόνο στο surf κοινό και στους λάτρεις των boardsports αλλά και στο ευρύ κοινό, έτσι και φέτος το Surf Art Festival vol. 4 συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες. Έκθεση φωτογραφίας, διάφορες κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες καθώς και painting workshop στο οποίο µπορούν να συµµετάσχουν οι επισκέπτες.  

 

To Surf Art Festival επιστρέφει και φέρνει λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι στην Αθήνα.

 

To Surf Art Festival επιστρέφει και φέρνει λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι στην Αθήνα.

 

Επιπλέον, θα διεξαχθούν µαθήµατα lifeguarding, yoga, pilates, acro-yoga και διαλογισμού. Εκτός από τα παραπάνω, θα υπάρχουν προσομοιωτής surf, slackline, skate contest και προβολή video. Στον τοµέα προβολής ταινιών το φεστιβάλ θα παρουσιάσει φέτος το ανεξάρτητο film festival «The thing about shorts». Στο πλαίσιό του θα διεξαχθεί διαγωνισµός ταινιών µικρού µήκους µε βράβευση της καλύτερης ταινίας. Παράλληλα, θα διεξάγεται λοταρία µε πολλά πλούσια δώρα, ευγενική προσφορά των εταιρειών που συνεργάζονται µε το Surf Art Festival.

 

Το φεστιβάλ και οι δράσεις του φέτος φιλοξενούνται στον πολυχώρο «Προορισµός Παπαστράτος» (Γραβιάς 25, Πειραιάς), γεγονός που κάνει την εμπειρία και την περιήγηση στους τέσσερις ειδικά διαμορφωμένους χώρους ακόμα πιο ξεχωριστή. «Ο χώρος μας άλλαξε και μας τραβάει όλο και πιο κοντά στο στοιχείο μας. Είναι μεγάλος και μας επιτρέπει να ξεδιπλώσουμε τις ιδέες και τις δυνατότητές μας! Ένα πάρτι στο οποίο όλοι χωράνε» λέει ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος, διοργανωτής του φεστιβάλ.

 

To Surf Art Festival επιστρέφει και φέρνει λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι στην Αθήνα.

 

Στον έναν από τους δύο στεγασµένους χώρους θα διεξαχθεί µια µεγάλη EXPO γνωστών εταιρειών µε αξεσουάρ, είδη ρουχισµού και εξοπλισµού για το surf, το skate και το snowboard, ενώ ζουµερά μπέργκερ µε την υπογραφή του Barbeque Franklyn Smokehouse και την οµάδα του BurgerFest αλλά και γευστικά µπολ µε ρύζι και ζουµερό ωµό φρέσκο ψάρι απευθείας από τη Χαβάη (µε την υπογραφή Poké Hawaiian Sushi) θα μας περιμένουν στο food market που θα λειτουργεί στον προαύλιο χώρο. Όσο για τον καφέ, τα αλµυρά και γλυκά σνακ καθώς και τα αλκοολούχα ποτά που µπορεί να βρει κανείς στα μπαρ του φεστιβάλ, θα φέρουν τη σφραγίδα του Owl Athens. Έτσι κι αλλιώς, το Surf Art Festival είναι ένα φεστιβάλ που αφορά όχι μόνο όσους κάνουν σέρφινγκ αλλά και όλους όσοι αγαπούν τη θάλασσα, το καλοκαίρι και τους χαλαρούς ρυθμούς! «Πραγματικά, δεν θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε κάποιο από τα δρώμενα κι αυτό γιατί το καθένα έχει την ιδιαιτερότητά του και είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον» αναφέρει ο Κωνσταντίνος.

 

Τι απαιτείται, όμως, για να συμβούν όλα αυτά; Μα, φυσικά, μουσική! Χορός, ακροβατικά, κουκλοθέατρο, το γνωστό Beer pong της Desperados, της πρώτης µπίρας στον κόσμο µε τεκίλα, DJ sets και συναυλίες θα κλείνουν και τις τρεις µέρες. 

 

Περισσότερα για το φεστιβάλ καθώς και το ημερήσιο πρόγραμμα εδώ.

Οδηγός Διασκέδαση