Suburbia: Ένα party ανάμεσα σε ιστορικά και σπάνια αντικείμενα

Απευθείας από τον εμβληματικό χώρο του μουσείου που περιμένει να το ανακαλύψετε, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια πλευρά της Αθήνας που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

The LiFO team, 29.11.2021 | 15:12

Ένα μουσείο σε κάθε περίπτωση προκαλεί το σεβασμό με την αξία και την σπουδαιότητα των εκθεμάτων του, εξιτάρει τη φαντασία με τα μυστήρια που κρύβει και τα μυστικά που φυλά και προκαλεί τη φαντασία με τις περιπέτειες που επιφυλάσσει. Στις 5 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή ανάμεσα σε ιστορικά και σπάνια αντικείμενα, η μουσική κοινότητα του Suburbia θα αποκαλύψει για ακόμα μια φορά την πολυπολιτισμική της ταυτότητα.

 

Απευθείας από τον εμβληματικό χώρο του μουσείου που περιμένει να το ανακαλύψετε, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια πλευρά της Αθήνας που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Εκεί όπου το παρελθόν και το μέλλον συναντιούνται, στο σταυροδρόμι της κληρονομιάς και της σύγχρονης εποχής, τοποθετείται η έμπνευση του επόμενου event της ομάδας Suburbia, με στόχο να μας μεθύσει με τους μουσικούς της διαλόγους και να μας μαγέψει με την υψηλή αισθητική της.

 

 

Από τις 15:00 έως και τα μεσάνυχτα της 5ης Δεκεμβρίου, ο λεπτοδείκτης του κόσμου για λίγο θα σωπάσει, για να ξεκινήσει η συνομιλία του σύγχρονου με το διαχρονικό, πλαισιωμένη από «μουσικές μορφές» που στόχο έχουν να επανασυνδέσουν την παράδοση με την επερχόμενη εξέλιξη. Όλα αλληλοεπιδρούν αισθητικά και προσθέτουν το δικό τους «ρυθμό» σε αυτό το πολλά υποσχόμενο project.  «Άρωμα» από το παρελθόν, με γερές δόσεις μουσικής πρωτοπορίας. Η ομάδα Suburbia σας καλεί να ανακαλύψετε εκ νέου τους παραδοσιακούς κώδικες, σε έναν εμβληματικό χώρο γεμάτο υποσχέσεις.

 

Suburbia: Ένα party ανάμεσα σε ιστορικά και σπάνια αντικείμενα

 

Πώς μπορείς να βρεθείς σε ένα suburbia project;

Mόνο οι κάτοχοι των προσκλήσεων μπορούν να γνωρίζουν πού και πότε θα πραγματοποιηθεί το project και οι οποίοι ενημερώνονται την ημέρα τέλεσης του event, με προσωπικό μήνυμα είτε με mail είτε μέσω των σελίδων του Suburbia στα Social Media. Μέχρι σήμερα το Suburbia έχει πραγματοποιήσει 6 events συνολικά, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων σε μαγευτικές Αθηναϊκές ταράτσες, σε κοντέινερ, ακόμα και σε αποθήκες!

 

Λίγα λόγια για τη μουσική κοινότητα Suburbia:

To Suburbia δημιουργήθηκε με σκοπό την κινηματογράφηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε διαφορετικούς χώρους από τους συνηθισμένους, με σκοπό την προβολή αξιόλογων τοποθεσιών της Ελλάδας, αλλά και με ταυτόχρονη προώθηση της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας. Το "Suburbia” είναι ανοιχτό σε κάθε είδους theme αλλά και επισκέπτη, προωθώντας τη διαφορετικότητα και φυσικά το inclusiveness. Το στοίχημα κερδίζεται όταν το κάθε μέλος συμπράττει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, στην ανάπτυξη και διεύρυνση της μουσικής σκηνής στην Αθήνα

 

Suburbia: Ένα party ανάμεσα σε ιστορικά και σπάνια αντικείμενα

 

Γνωρίστε τη "Λέσχη της Κομψής Αλητείας”

Όλη η φιλοσοφία της ομάδας ξεκινά γύρω από το moto "Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας". Το να βρεθείς ως guest σε ένα project του "Suburbia" είναι μία απόδειξη πως αγαπάς την custom made διασκέδαση στα μέτρα σου αλλά και τις τάσεις της εποχής. Φιλοδοξία της ομάδας είναι να συμβαδίζει με το πιο επίκαιρο παλμό της διασκέδασης, από τη μουσική ως τα σκηνικά και τα outfits, κάθε event είναι φτιαγμένο ώστε να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από μια μουσική διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς. Το στοίχημα είναι να γνωρίσεις ένα ολόκληρο project, να το απολαύσεις και να ανυπομονείς για το επόμενο!

 

Είναι δεδομένο πως η υγεία στις μέρες μας είναι το ύψιστο ζητούμενο, ακόμα και τις ώρες τις διασκέδασης μας. Έτσι, στα Suburbia events τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ για την είσοδο στο χώρο ισχύουν αυστηρά όσα, σε κάθε περίπτωση, ορίζει η Πολιτική Προστασία.

 

Suburbia: Ένα party ανάμεσα σε ιστορικά και σπάνια αντικείμενα

 

Dress code: Just your Hat

Only for guests with an adventurous spirit

Only with invitations

Sponsored By:

Stoli | Crave | Βίκος | Mythos

Οδηγός Διασκέδαση