ADVERTORIAL

 

Η Πάρος δεν χρειάζεται συστάσεις, ούτε και αποτελεί πλέον το νησί που πηγαίναμε κάποτε στην 5ημερη. Κάθε της κομμάτι έχει εξελιχθεί σε τουριστικό προορισμό, από την Παροικιά μέχρι την Αλυκή και από εκεί στη «βασίλισσα» του nightlife, Νάουσα. Παρά την glamorous κατάσταση που βιώνει το νησί, διαθέτει ακόμα μέρη που ενδείκνυνται για την απόλυτη χαλάρωση και το καλό φαγητό.

 

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, το ανανεωμένο περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς στο Monastiri Beach Bar & Restaurant είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε για το φετινό καλοκαίρι.

 

Monastiri Beach Bar & Restaurant: Όλα μοιάζουν καλοκαίρι στο ανανεωμένο beach bar της Πάρου

 

Σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Πάρου, το Monastiri Beach Bar & Restaurant βρίσκεται στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου δίπλα στο μοναστήρι του Αϊ Γιάννη Δέτη. Ένα μέρος που πληροί όλα τα τσεκ ενός πλήρως κυκλαδίτικου σκηνικού, με παραλία από λεπτή άμμο, εντυπωσιακή βλάστηση και κρυστάλλινα νερά που δημιουργούν ένα εκπληκτικό σκηνικό για την καλοκαιρινή μας απόδραση.

 

Με τη συμβολή της εταιρείας Trésor Hospitality, το Monastiri Beach Bar & Restaurant έχει εξελιχθεί σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, με μινιμαλιστική κυκλαδίτικη διακόσμηση, πλασμένο για στιγμές ξεκούρασης με θέα το Αιγαίο. Ένας χώρος από τα δύο μπαρ, το εστιατόριο, ακόμα και το Lounge με τους άνετους καναπέδες, όπου όλα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Οι ανανεωμένες υπηρεσίες του ξεπερνούν κάθε προσδοκία, ωθώντας μας στη δημιουργία καλοκαιρινών στιγμών που δύσκολα θα ξεχάσουμε.  

 

Και αν θέλουμε να θυμόμαστε κάτι, υπάρχει και μπουτίκ με αναμνηστικά δώρα για να μας θυμίζει τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε.

 

Monastiri Beach Bar & Restaurant: Όλα μοιάζουν καλοκαίρι στο ανανεωμένο beach bar της Πάρου

 

 

Η γαστρονομική απόλαυση

Όσον αφορά το restaurant η κουζίνα υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη μέσω της ευρείας γκάμας γεύσεων και εμπνεύσεων από τον κυκλαδίτικο πλούτο της παριανής γης. Ο βραβευμένος σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος επιμελείται του μενού αποτελώντας εγγύηση για την ποιότητα και τις γεύσεις.

 

Γνωστές ελληνικές γεύσεις συναντούν μοντέρνες τεχνικές και ο σεφ με τη σειρά του τις μετατρέπει σε πιάτα που προκαλούν μοναδική απόλαυση στον ουρανίσκο κάνοντας κάθε στιγμή ιδιαίτερη. 

 

Ανάμεσα στις επιλογές ξεχωρίζουν εκείνες του ξυλόφουρνου, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κότσι, από αρνάκι ή μοσχάρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η σπανακοτυρόπιτα απογειώνεται από το συγκεκριμένο ψήσιμο. Ο γλυκός επίλογος γράφεται με εξαιρετικά επιδόρπια, ενώ η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με την ενημερωμένη λίστα κρασιών που περιλαμβάνει ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα παριανά κρασιά, με το SEIRADI το νέο οινικό δημιούργημα του Paros Farming Community να κλέβει τις εντυπώσεις.

 

Monastiri Beach Bar & Restaurant: Όλα μοιάζουν καλοκαίρι στο ανανεωμένο beach bar της Πάρου

 

Καλοκαιρινά πάρτι

Πέρα από τη γαστρονομική απόλαυση και την χαλάρωση με θέα τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, το Monastiri Beach Bar & Restaurant υπόσχεται να «αναστατώσει» την καλοκαιρινή μας διασκέδαση με μια σειρά από events που περιέχουν πολύ χορό και ανεβαστική μουσική. Εκεί όπου οι πιο αναγνωρισμένοι Dj’s θα μεταδώσουν καλοκαιρινά vibes με τον upbeat ρυθμό των μουσικών επιλογών τους.

 

Στα δύο μπαρ του χώρου, πίνουμε ποτό και δυνατά, signature cocktails βγαλμένα από τις εμπνεύσεις του Αλέξανδρου Γκικόπουλου και του Γιάννη Κοροβέση.

 

Monastiri Beach Bar & Restaurant: Όλα μοιάζουν καλοκαίρι στο ανανεωμένο beach bar της Πάρου

 

Για όσους ψάχνετε ένα μέρος για να απολαύσετε το αυθεντικό κυκλαδίτικο καλοκαίρι, το Monastiri Beach Bar & Restaurant έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει μοναδικές στιγμές στην περίοδο των διακοπών με την υψηλή αισθητική του, την κορυφαίας ποιότητας κουζίνα και τις γαστρονομικές επιλογές του σεφ Βασίλη Σκαρμούτσου, έχοντας παράλληλα ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη της διασκέδασης με τα events που φιλοξενεί.

 

Monastiri Beach Bar & Restaurant

Ε. [email protected]

Τ. 2284053560

www.monastiri-paros.gr

Οδηγός Διασκέδαση