Στην Πλατεία Θεάτρου στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα all-day spot που κάνει τη διαφορά

Συνδυάζοντας τη νοοτροπία του comfort food για όλες τις ώρες, του χαλαρού καφέ και του cocktail bar, η «Πλατεία Θεάτρου» μπήκε γρήγορα στις καρδιές των κατοίκων της.

The LiFO team, 19.10.2021 | 16:05
ADVERTORIAL

Στην Πλατεία Θεάτρου στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει ένα μαγαζί που έχει κάνει αίσθηση τα τελευταία δύο χρόνια με την παρουσία του. Συνδυάζοντας τη νοοτροπία του comfort food για όλες τις ώρες, του χαλαρού καφέ και του cocktail bar, όλα σε ένα προνομιακό location, απέναντι απ' τον Λευκό Πύργο και ανάμεσα στα εμβληματικά κεντρικά θέατρα της πόλης, η «Πλατεία Θεάτρου» μπήκε γρήγορα στις καρδιές των κατοίκων της, ως το απόλυτο talk of the town.

 

Πλατεία Θεάτρου Θεσσαλονίκη


Ξεκινώντας από νωρίς, θα ανακαλύψετε έναν εντυπωσιακό κατάλογο για brunch ή για καφέ - συγκεκριμένα, Δευτέρα με Παρασκευή θα βρείτε διάφορες προσφορές στο brunch menu για κάθε budget - με puncakes σε γλυκές και αλμυρές επιλογές, eggs benedict με hollandaise και μανιτάρια, scrambled eggs με προσούτο ή σολωμό, ομελέτες, πρωινά sandwich και διάφορων ειδών γλυκά. Κι όλα αυτά, σε συνδυασμό με ένα χαλαρό και cool περιβάλλον, καλή μουσική, αλλά και working spaces για όσους θέλουν να εργαστούν στο laptop, στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της «Πλατείας Θεάτρου».

 

Πλατεία Θεάτρου Θεσσαλονίκη

 

Πλατεία Θεάτρου Θεσσαλονίκη


Καθώς προχωράμε προς το απόγευμα και το βράδυ, το σκηνικό αλλάζει, συνεχίζοντας με τις υπόλοιπες επιλογές στο μενού. Το comfort food παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο, με απολαυστικά burgers, πίτσες, ζυμαρικά υψηλής ποιότητας και κυρίως πιάτα για όλες τις ορέξεις.

 

Πλατεία Θεάτρου Θεσσαλονίκη


Φυσικά απ' την εξίσωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ξεχωριστά signature cocktails της «Πλατείας» που κάθε βράδυ συνοδεύονται από διαφορετικές μουσικές επιλογές των πιο δημοφιλών DJs της πόλης ή τα κατά καιρούς «δυνατά» πάρτι όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

 

Πλατεία Θεάτρου Θεσσαλονίκη


Η «Πλατεία Θεάτρου» θα παραμείνει ανοιχτή και ζεστή καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς θα είναι «εξοπλισμένη» με θερμαινόμενους χώρους για τη φετινή σεζόν. Μαζί με το εσωτερικό της σαλόνι υψηλής και φρέσκιας αισθητικής, αποτελεί ένα 4season στέκι που ξεχωρίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

Συντελεστές φωτογράφισης: 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Evi bokovou
Clothing: Russian Roullete, Clothing & Artworks, Ολύμπου 132 Θεσσαλονίκη 

Μακιγιάζ - Sofia Voulara


Instagram: @therussianroulette___
Facebook: Russian Roulette
Photos by Andreas Kotsiris and Giannis Loizou

 

Facebook: @plateiatheatrouskg
Instagram: 
plateiatheatrou
Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 4

Οδηγός Διασκέδαση