Rotten Race: Οι Real Intellectuals ετοιμάζουν την ιδανική σκονισμένη Κυριακή

Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος μας προετοιμάζει για τον «βρώμικο» αγώνα μηχανών που επιστρέφει στην Βαρυμπόμπη

-Τι είναι το Rotten Race και τι διαφορά έχει από έναν συνηθισμένο αγώνα;

Το Rotten Race είναι ένας διασκεδαστικός αγώνας μηχανών, όπου οι αγωνιζόμενοι ντύνονται ό,τι μπορείτε να φανταστείτε (ή και όχι). Ως αγώνας είναι ανταγωνιστικός, αλλά σκοπός είναι το κοινό και οι αναβάτες να περάσουν την Κυριακή τους διαφορετικά, με θέαμα και μουσική. Η διαφορά του από άλλους αγώνες είναι πως δεν παίρνουμε τον εαυτό μας καθόλου σοβαρά και συναγωνιζόμαστε ποιος θα κάνει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και όχι ποιος θα κερδίσει.

-Πώς προέκυψε η ιδέα;

Η ιδέα προέκυψε βλέποντας τον χώρο του Βαγονιού που μας φιλοξενεί στη Βαρυμπόμπη. Είναι ένας ιππικός όμιλος που αμέσως τον φανταστήκαμε ως πίστα για μηχανές. Η έμπνευσή μας προέρχεται από παρόμοια events του εξωτερικού, όπως το Dirtquake που γίνεται στην Αγγλία και στην Αμερική.

 

-Ποιος μπορεί να πάρει μέρος;

Όλοι όσοι οδηγούν και αγαπάνε τις μηχανές και θέλουν να περάσουν μια τρελή ημέρα!

 

-Ποια είναι η καλύτερη μηχανή για ένα τέτοιο event;

Θεωρητικά, το καλύτερο μηχανάκι για τρέξιμο στο χώμα είναι το flat tracker. Αλλά στο Rotten Race όλα είναι φανταστικά και όσο πιο ακατάλληλο είναι το μηχανάκι, τόσο πιο ενδιαφέρον έχει.

 

-Εκτός από τον αγώνα, τι άλλο θα έχει η ημέρα;

Την Κυριακή θα απολαύσουμε τους A Victim of Society και τους Holy Monitor σ’ ένα live με πολλά γκάζια, θα έχουμε ζουμερά, πεντανόστιμα μπέργκερ από το Street Food και η Jameson θα γεμίζει τα ποτήρια μας.

 

-Ποιο είναι το καλύτερο κοστούμι/χαρακτήρας που έχει πάρει μέρος μέχρι στιγμής;
Πολλά! Πέρσι είχαμε έναν φουσκωτό δεινόσαυρο, έναν αστροναύτη, έναν «φανατικό» οπαδό του ΠΑΣΟΚ και πολλά άλλα. Φέτος ελπίζουμε να δούμε ακόμα περισσότερα ευφάνταστα κουστούμια, μια και το θέμα μας είναι το τσίρκο!

 

The Rotten Race, 22 Οκτωβρίου, Vagoni Cafe, Τατοΐου 187, Αχαρνές, 10:30

Οδηγός Διασκέδαση