Rook bar: Ποτό και διασκέδαση σε ένα τροπικό μέρος στο κέντρο της πόλης

Η διασκέδαση αποκτά ξεχωριστά vibes σε ένα μοναδικό χώρο τροπικής ατμόσφαιρας.

The LiFO team, 24.11.2022 | 12:43
ADVERTORIAL

 

Η διασκέδαση μέσα από το πράσινο μιας τροπικής και ταυτόχρονα γλυκιάς και ζεστής  ατμόσφαιρας, προσφέρει την ελευθερία της φύσης και την ονειροπόληση ότι βρίσκεσαι σε ένα εξωτικό μέρος. Το Rook Bar έρχεται για να σε ανανεώσει με καθαρό φωτισμό και νότες διασκέδασης που θα ενεργοποιήσουν την πιο χορευτική πλευρά σου. Ταυτόχρονα θα σου προσφέρει ένα στέκι όπου όλα αυτά συμβαίνουν, και μάλιστα σε μια κοσμοπολίτικη γειτονιά του κέντρου.

 

Rook bar: Ποτό και διασκέδαση σε έναν τροπικό κήπο στο κέντρο της πόλης

 

Το Εμπορικό Κέντρο Λαιμού στο Κολωνάκι γίνεται σημείο αναφοράς, αφού το Rook μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο hot spot του κέντρου για να σε καλωσορίσει. Η τροπική ατμόσφαιρα κι η νατουραλιστική διακόσμηση με την ποικιλία των φυτών είναι το πρώτο που ξεχωρίζεις μέχρι να σε κερδίσει η ζεστασιά του και να συνειδητοποιήσεις πως αυτός ο χώρος βρίσκεται στην καρδιά της πόλης κι έχει μια ξεχωριστή οικειότητα. Τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο μπορείς να βρεις τη ζεστή γωνιά που θέλεις ώστε να απολαύσεις τη μουσική και το ποτό σου.

 

Rook bar: Ποτό και διασκέδαση σε έναν τροπικό κήπο στο κέντρο της πόλης

 

Εδώ η φιλοξενία έχει τις δικές της εκπλήξεις, το rook bar είναι ιδανικός χώρος για την νυχτερινή σου έξοδο ή ακόμη και για να γιορτάσεις τα γενέθλια σου. Με τα καλύτερα και τα πιο αγνά υλικά της αγοράς μπορείς να απολαύσεις τα κλασσικά ή signatures cocktails του rook με τροπικά φρούτα.

 

Rook bar: Ποτό και διασκέδαση σε έναν τροπικό κήπο στο κέντρο της πόλης

 

Το rook bar ανοίγει τις πόρτες του 22:30 έως και αργά το βράδυ Παρασκευή και Σάββατο.

 

Για κρατήσεις στο 2107240014 ή online κράτηση στο rook.gr.

Οδηγός Διασκέδαση