Piu Verde

Στρατ. Αλ. Παπάγου

Ίσως το πιο «πράσινο», όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά του, μαγαζί της Αθήνας. Μισοκρυμμένο κάτω από τα πεύκα του Άλσους Παπάγου, προσφέρει μια ανάσα δροσιάς μέσα στον αστικό ιστό της πόλης. Με το καλοκαίρι να απέχει μόλις μερικές ημέρες, θα βρείτε αρκετά κοκτέιλ που ταιριάζουν ιδανικά με το τοπίο, τον χώρο και την εποχή.

 

Couleur Locale

Νορμανού 3

 

Πέντε μπαρ με όμορφους κήπους και ταράτσες
Ένα λατινοαμερικάνικο μπαρ στον Πειραιά με έντονες επιρροές από την ισπανική κουλτούρα.


Διαθέτει μία από τις καλύτερες θέες στο κέντρο της Αθήνας. Στην πασίγνωστη πλέον ταράτσα του επί της οδού Νορμανού στο Μοναστηράκι θα δοκιμάσετε εξαιρετικά καλοκαιρινά κοκτέιλ με φόντο την Ακρόπολη.

 

Che

Καραΐσκου 151, Πειραιάς

 

Πέντε μπαρ με όμορφους κήπους και ταράτσες
Μια ταράτσα με εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη.

 

Στον Πειραιά, και συγκεκριμένα στην οδό Καραΐσκου, ένα νεοκλασικό του 1880 προσφέρει την αυλή του στο κοινό, μετατρέποντάς την ουσιαστικά σε ένα λατινοαμερικάνικο μπαρ με έντονες επιρροές από την ισπανική κουλτούρα.

 

City Zen

Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι

 

Πέντε μπαρ με όμορφους κήπους και ταράτσες
Ένα από τα ωραιότερα ξέφωτα της πόλης,

 

Η δύο επιπέδων ταράτσα του στο κέντρο της Αθήνας έχει εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη. Ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, σας περιμένει να δοκιμάσετε πρωτότυπα πιάτα, ροφήματα και κοκτέιλ.

 

By the glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Στοά Ράλλη

 

 

Θα το συναντήσετε στη Στοά Ράλλη, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου το καλοκαίρι απλώνει τα τραπέζια του στην πλατεία Ραλλούς Μάνου, δημιουργώντας ένα από τα ωραιότερα ξέφωτα της πόλης, πίσω ακριβώς από τη Ρωσική Εκκλησία. Σε ένα μέρος που θυμίζει αυλή, υπό τους ήχους lounge μουσικής, μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις σπανιότερες ετικέτες κρασιού που διαθέτει η κάβα του.

Οδηγός Διασκέδαση