Party Redefined Your Way: Μία βραδιά επαναπροσδιορίζει την έννοια της διασκέδασης

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στο Ωδείο Αθηνών, θα ζήσουμε με το δικό μας τρόπο μια ξεχωριστή, πολυεπίπεδη εμπειρία.

The LiFO team, 22.11.2022 | 15:41
ADVERTORIAL

 

Μία μόνο νύχτα, μπορεί να χωρέσει αναρίθμητες εμπειρίες. Μπορεί να επαναπροσδιορίσει την ιδέα που είχαμε για τη διασκέδαση στο κέντρο της πόλης, να ικανοποιήσει κάθε μας αίσθηση. Αυτό ακριβώς μας προσφέρει το glo - μία πολυαισθητηριακή εμπειρία με ξεχωριστές μουσικές επιλογές, συναρπαστικά art installations και live δημιουργία έργων τέχνης. Ταυτόχρονα, ικανοποιεί τη δίψα μας για κάτι διαφορετικό με cocktails διά χειρός έμπειρων bartenders, εμπνευσμένων αποκλειστικά για το Party Redefined Your Way.

 

Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου HYPER X2 μάς προσκαλεί την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, σε ένα ανατρεπτικό πάρτι, στην καρδιά της Αθήνας, μιας πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Εκεί έρχεται να επαναπροσδιορίσει το ίδιο το brand, άλλα και όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τα αθηναϊκά πάρτι, σε έναν χώρο εμποτισμένο με τέχνη, μουσική και πάθος για δημιουργία: τον πολυχώρο Ω2 του Ωδείου Αθηνών.

 

Επαναπροσδιορίζοντας τα πάρτυ your way

 

Πίσω από τις πόρτες του Ωδείου, θα μας περιμένει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που θα φιλοξενήσει ένα μουσικό stage, ένα art stage, τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ένα guest DJ collective, πέντε all star mixologists, έναν κορυφαίο εικαστικό, art installations, live acts, και ειδικά διαμορφωμένα lounge areas και social spots.

 

Το σύνθημα της βραδιάς, «Party your way», μας προτρέπει, όπως το νέο HYPER X2 ορίζει την εμπειρία glo από την αρχή, έτσι να ορίσουμε κι εμείς την έννοια των πάρτι από την αρχή, στο πάρτι του glo.

 

Επαναπροσδιορίζοντας τα πάρτυ your way

 

Οι θεματικές του Party Redefined Your Way

Music Redefined
Την κεντρική σκηνή του event θα αναλάβει ο best 92.6 με τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς του στα decks. Το line up περιλαμβάνει τις Εύη Σιδηροπούλου, Μαρία Παπιδάκη και Κλεοπάτρα Φυντανίδου. Παράλληλα, η ομάδα του Street Outdoors θα στήσει τη δική της dance εμπειρία, αυτήν τη φορά indoors.


 
Art Redefined
O Παυλος Τσάκωνας, ο διακεκριμένος Έλληνας εικαστικός, που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια σκηνή δημόσιας τέχνης ζωγραφίζοντας τοιχογραφίες μεγάλης κλίμακας, δημιουργός του γνωστού έργου hands προσευχής της οδού Πειραιώς, έρχεται να επαναπροσδιορίσει την street art. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο καλλιτέχνης θα ζωγραφίζει live με τους ήχους της μουσικής ένα πρωτότυπο έργο.

 

Bar Redefined, Taste Redefined
Για τις ανάγκες της βραδιάς, μια σειρά από μοναδικά signature cocktails θα προσφέρονται στο κοινό, από τη MAKE IT HAPPEN Collective. 


Πληροφορίες
 

Party Redefined your way, powered by glo. 

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στις 20.00. 

Πολυχώρος Ω2 του Ωδείου Αθηνών, Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα 106 75 

Eίσοδος μόνο με προσκλήσεις. 

Πάρε την πρόσκλησή σου εδώ
 

Οδηγός Διασκέδαση