Το Pantheon γιορτάζει τα 20 του χρόνια με ένα ξεχωριστό πάρτι

Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι πώς είναι να δημιουργείς #StrongFeelings αλλά και να τα ζεις.

The LiFO team, 25.1.2023 | 12:45
ADVERTORIAL 

 

20 χρόνια πέρασαν από τότε που το Pantheon Bar άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κέρδισε αμέσως μία θέση στις καρδιές όσων εκτιμούν τη συνέπεια στην ποιότητα, τις ωραίες μουσικές και τα αληθινά χαμόγελα.

 

Παραμένοντας ένα αυθεντικό στέκι που προσεγγίζει με ακρίβεια την έννοια του κλασικού bar, το 2014 επεκτάθηκε στη γωνία Καρόλου Ντηλ και Προξένου Κορομηλά, δημιουργώντας έναν επιπλέον χώρο, ένα σύγχρονο cafe με minimal διακόσμηση, industrial στοιχεία και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στον καφέ. Από τότε καθιερώθηκε ως η πιο αγαπημένη γωνιά της πόλης από το πρωί έως το βράδυ για καφέ, brunch, fine drinking αλλά και αξέχαστα πάρτυ. Σήμερα συνεχίζει να διαγράφει σταθερή τροχιά διαρκείας στον χάρτη της διασκέδασης της Θεσσαλονίκης και να χαρίζει στους θαμώνες δυνατά συναισθήματα, αδιαφορώντας για τα εφήμερα trends.

 

Χώρος συνάντησης πολλών διαφορετικών ανθρώπων με έναν όμως κοινό παρονομαστή, την αγάπη για καθετί το αυθεντικό, το αυθόρμητο, το αληθινό. Αυτό είναι που βρίσκεις στο Pantheon και σε κάνει να κλειδώνεις την αγάπη σου με τους ανθρώπους του και να γίνεις κι εσύ μύστης της ιδιαίτερης φιλοσοφίας του: να ζεις την κάθε στιγμή ακούγοντας μόνο την καρδιά σου.

 

Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακολουθούν πιστά αυτή τη φιλοσοφία. Ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης, που συμμετέχει στο αφιερωματικό βίντεο για τα 20 χρόνια Pantheon, δηλώνει χαρακτηριστικά «Αυτό που ξεχωρίζω στο Pantheon και το κάνει στέκι για μένα είναι οι άνθρωποι. Τα κτήρια είναι κτήρια. Οι άνθρωποι που σου χαρίζουν το χαμόγελό τους και σου προσφέρουν αληθινά συναισθήματα, χαρά, οικειότητα, άνεση, αυτοί κάνουν τη διαφορά».

 

Πόσα συναισθήματα έχουν γεννηθεί στο αγαπημένο στέκι της πόλης; Πόσες ιστορίες, πόσες αγάπες, πόσες παρέες, πόσα ξενύχτια, πόσες αναμνήσεις;

 

Το Pantheon γιορτάζει τα 20 του χρόνια με ένα ξεχωριστό πάρτι

 

Θέλοντας να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έκαναν πραγματικότητα αυτές τις στιγμές, το Pantheon γιορτάζει τα εικοστά του γενέθλια με ένα εβδομαδιαίο πάρτι γεμάτο #StrongFeelings.

 

Από τις 23 έως τις 29 Ιανουαρίου, κάθε μέρα θα είναι γιορτή με Dj sets και θεματικά events όπως η παρουσίαση της νέας cocktail list με 12 θεϊκά signature cocktails.

 

Tην Κυριακή 29 Ιανουαρίου, η γιορτή θα μεταφερθεί στο Block 33 για να χωρέσει όλη την αγάπη των πιστών θαμώνων, αγαπημένων φίλων και συνεργατών, διατηρώντας το κλίμα των θρυλικών πάρτυ του Pantheon με live performances, εκπλήξεις και πολύ χορό!

 

Take Away + Give Back: Ένα ποτήρι γεμάτο αγάπη για τα παιδιά

 

Για να ανταποδώσει έμπρακτα την αγάπη και την εμπιστοσύνη που εισπράττει εδώ και 20 χρόνια, η ομάδα του Pantheon bar παρουσιάζει ένα επετειακό ποτήρι takeaway σε μια καμπάνια για τη στήριξη των παιδιών του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε παραγγελία takeaway, μέρος των εσόδων (0,30€) θα δίνεται στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. «Ο καφές στο χέρι είναι μια αγαπημένη συνήθεια όλων. Σκεφτήκαμε λοιπόν να συνδέσουμε αυτή την απλή καθημερινή πράξη με κάτι ουσιαστικό, και να περάσουμε το μήνυμα ότι οι μικρές καθημερινές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά για να στηρίξουμε όσους έχουν περισσότερο ανάγκη. Εξάλλου η αγάπη όταν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται», λέει η συνιδιοκτήτρια του Pantheon Bar, Κατερίνα Μπουρσανίδου.

 

Το επετειακό ποτήρι με τη χαρακτηριστική καρδιά, σήμα κατατεθέν του Pantheon Bar, θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Φεβρουαρίου και για τρεις μήνες.

 

Το Pantheon γιορτάζει τα 20 του χρόνια με ένα ξεχωριστό πάρτι

 

PANTHEON BIRTHDAY PARTY @BLOCK33

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝ | STARTS AT 18:00

 

- DJ SET by John Sivris

 

- My Excuse Live. Οι εκρηκτικοί My Excuse, ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, έχοντας τη φήμη του καλύτερου αγγλόφωνου LIVE performance στην Ελλάδα, έρχονται να ροκάρουν μαζί μας με γνωστές διασκευές αλλά και αγαπημένα δικά τους τραγούδια.

 

- Back to the 80s-90s με Μπίγαλη + Πωλίνα. Αυτό το δίδυμο δε χρειάζεται συστάσεις. O βασιλιάς και η βασίλισσα των 80s θα μας ξεσηκώσουν με λατρεμένα τραγούδια και θα μας ξυπνήσουν αναμνήσεις, αναβιώνοντας απόλυτα την 80s & 90s διασκέδαση.

 

Pantheon Bar

Προξένου Κορομηλά 8, Θεσσαλονίκη

T. 231 028 7767

IG: @pantheon.bar

Οδηγός Διασκέδαση