Panda Dub

Ο Panda Dub, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Dub έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη δική του ξεχωριστή μουσική.

Newsroom 21.5.2016 | 00:00

Ο Panda Dub, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Dub έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη δική του ξεχωριστή μουσική.

 

Τα πάντα είναι dub για τον Panda Dub. Eίναι ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ήχου σήμερα με μια ξεχωριστή κατάδικη του οπτική, ένα τέλειο μείγμα από ethnic δείγματα, edgy και powerfull electro tunes με έντονο βαρύ ρυθμό. Έρχεται από την Γαλλία όπου έχει έδρα στην Lyon.

 

Έχει δημιουργήσει ένα καθαρά δικό του στυλ σαν dub καλλιτέχνης με reggae roots, αγγλική stepper και γαλλική electro dub να πλαισιώνουν τη μουσική του, χωρίς όμως οι επιρροές του να περιορίζονται μόνο εκεί άλλα, αντίθετα, με τα χρόνια τείνουν ολοένα να εκτείνονται και σε άλλες μουσικές κουλτούρες από ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι το πάντα απαιτητικό αγγλικό κοινό τον έχει κυριολεκτικά λατρέψει.

 

Έχει επίσης ένα εξωφρενικό τρόπο φροντίζει τα album που παράγει να διαδέχονται ιδανικά και εξελικτικά το ένα το άλλο. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Αθήνα. Πριν από ένα χρόνο είχε βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη από φουτουρισμό και φυσικά dub.

ΠΟΤΕ21/05/2016 - 21/05/2016
ΠΟΥΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE
Οδηγός Διασκέδαση